Rode puntjes op eikel

  • #1

    Hallo,

    Een paar dagen terug had ik voor het eerst seks met mijn vriendin (onveilig). Nou heb ik een strakke voorhuid en kreeg ik in harde toestand mijn voorhuid niet naar achter (slap geen probleem). Tot mijn verbazing ging hij tijdens de seks wel naar achter en dit was best pijnlijk. Na verloop van tijd ging het wel beter. Echter heb ik sinds de dag erna (die ochtend dus), kleine rode stipjes op m'n eikel. Dit heb ik nu 2 dagen. Ik maak me nog niet heel druk, gezien het geschuur langs het beddengoed e.d. ook niet gering was en ik 'm die nacht nog niet echt goed had schoongemaakt. Maar mijn vraag is wanneer moet ik me wel zorgen gaan maken om een infectie of SOA? Na hoeveel dagen is een geïrriteerde eikel te onderscheiden van een daadwerkelijke aandoening?

    B.v.d.

    Reageer
    #2

    Als het een irritatie is, zullen de klachten binnen enkele dagen in de regel verdwijnen. Mochten de klachten erger worden, zou het een infectie kunnen zijn. Ga dan naar de huisarts. Dat geldt ook als je klachten van je voorhuid gaat krijgen..Ook daar zou een infectie kunnen ontstaan omdat ze toch met enig geweld achter je eikel was geraakt. Er kunnen namelijk wondjes ontstaan aan de binnenkant van de voorhuid

    Reageer
    #3

    Tandor,

    ik heb ineens na de mastrubatie(3x op zelfde dag)een paar kleine rode bultjes met witte puntjes erop.  Ik ben op alle soa behalve herpes getest. Laatste onveilige contact was 3 maanden geleden. Kan dit alsnog herpes zijn?

    Reageer
    #4

    en is het normaal dat je na (misschien teveel op 1 dag) een soort mini puistjes op je penis krijgt als irritatie? Ze doen geen pijn maar ik hoop niet dat het herpes is?

    Reageer
    #5

    dat is een irritatie van te veel rukken

    Reageer
    #6

    Ik heb liggen rukken onder een laken het is er tegen gekomen en ik denk een irritatie maar er zijn nu rode puntjes op mijn eikel wat zou dit zijn?

    Reageer
Reageer op: Rode puntjes op eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief