Rode vlek eikel

  • #1

    Hallo,

    Al jaren heb ik een rode vlek op mijn eikel. Het doet geen pijn en het jeukt ook niet. Ik heb er eigenlijk geen lichamelijke last van. Wel had ik vroeger heel veel last moeite met het naar voren trekken van mijn voorhuid en kon hem dus ook niet schoonhouden. Ik kreeg ongeveer 6 jaar geleden een smegma ophoping en kreeg daarna deze rode vlek. Naar de huisarts geweest en ik kreeg een zalfje en oefende elke dag om mijn voorhuid naar achteren te trekken. Zalfje werkte niet maar mijn penis was helemaal schoon en ik had nergens last van, dus maakte het me niet veel meer uit.

    Een paar jaar later heb ik mijn toompje laten doorknippen, zodat mijn voorhuid helemaal naar achter kon in een stijve toestand en tevens gelijk laten kijken naar die rode vlek. Mijn nieuwe huisarts, uroloog en assistent zeiden allemaal dat er niks aan de hand was en het gewoon een vlek was.

    Dus nu vraag ik me af of iemand anders kennis heeft van dit fenomeen. Een eikel met een rode vlek, waar ik voor de rest geen last van heb, die er al jaren zit. Het liefst zou ik hier ook vanaf willen, want ik vind het toch wel irritant als een dame schrikt van het feit dat er opeens een rode vlek op mijn eikel zit.

    Groet

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen.
    Het zou inderdaad gewoon een verkleuring kunnen zijn... Het belangrijkste is uiteraard dat je er geen last van hebt

    Reageer
Reageer op: Rode vlek eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief