raar bultje (lijkt op puistje) op penis

  • #1

    Hoi, ik heb een raar bultje op mijn penis. Ik ben 15 en heb nog nooit seks gehad. Het begon als een wit balletje, stevig en uitknijpen lukte niet. Na een tijdje (nu) is het een rood bultje geworden, iets dunner en ik kan er soms wat uitknijpen, het lijkt erg op een puistje. Het probleem is dat het er nu wel al erg lang zit (paar maanden inmiddels) en het lijkt maa rniet weg te gaan. Na te zoeken leek het het meest op een puistje, een ingegroeide haar of een ontstoken talgklier. Maar ik weet niet wat het nou echt is, ik wil er erg graag vanaf. Het zijn 2 grote en een heel kleintje, de grote zit er 1 van op het midden van mijn penis en eentje aan de zijkant, de kleine zit bij die in het midden net daarnaast.
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Dat kunnen talgbultjes zijn. Daar moet je vooral niets aan doen. Uitknijpen maakt het alleen maar erger. Ze gaan er niet van weg. Gewoon zitten laten. Na verloop van tijd verdwijnen ze vanzelf weer. Als ze erg dik zijn en je er last van hebt ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: raar bultje (lijkt op puistje) op penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief