Blut/puist op penis wordt groter en groter

  • #1

    Ik heb een probleem, ik heb een blut op mn penis van ongeveer een knikker groot, hij wordt steeds groter en groter. Hier wat informatie over mij: Ik ben 14 jaar oud, ik zit vol in de puberteit dus t kan mogelijk een puist zijn maar ik heb nog nooit van mn langs als mn leven zo een grote puist gezien, ik mastrubeer 1-3 keer per dag. De blut doet niet echt pijn maar als ik er aan zit irriteert t wel en hij wordt alsmaar groter en groter. Ik heb m al meerdere malen proberen uit te knijpen eerste keer kwam er een beetje pus uit maar de laatste 2 keren kwam er bloed uit. Ik begin me nu echt eraan te ergeren en als ik binnen een jaar of 1/2 seks heb wil ik niet met zn bult op mn penis aankomen dus alsjeblieft help me hier mee, zo snel mogelijk graag.

    Reageer
    #2

    Dat is een flinke bult. En waarschijnlijk zorg je er zelf voor dat die steeds groter wordt. Het kan namelijk een talgbultje zijn. Die moet je dus niet uitknijpen. Gewoon zitten laten die gaan vanzelf weer weg.
    Omdat die bij jou zo groot is geworden, zou ik je aanraden om even naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Blut/puist op penis wordt groter en groter


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief