mogelijke HIV-besmetting?

  • #1

    Beste,

    Eind december 2014 veilige seks (penetratie) gehad met een vrouw. Hierbij is er een condoom gebruikt dat verder niet is afgegleden of gescheurd.

    Het vóórspel was echter niet veilig. Tijdens het voorspel heb ik haar gevingerd, terwijl ik op dat moment eczeem aan mijn vingers had (nattige, relatief kleine plekjes tussen twee vingers, bij het "web" zeg maar). Hierna voelde ik mijn vingers op de plekken met eczeem een beetje branden. Zij had verder geen vaginale bloeding.

    Voorts ook orale seks van haar ontvangen zonder condoom (ze had geen wondjes in de mond) en ook eventjes orale seks aan haar gegeven (beffen) zonder beflapje.

    Precies drie maanden later kreeg ik na een avondje stappen opeens acuut tintelingen in armen, benen en lijf. Het gevoel alsof er miertjes of wormpjes een fractie van een seconde door mijn lichaam schoten. Telkens één tinteling tegelijkertijd van een kwart seconde.

    De tintelingen maakten plaats voor pijntjes die ongeveer een halve seconde tot tien sec duren (ook in mijn hoofd!)

    Tenslotte ook last van zelfde soort tintelingen met lichte pijn in mijn penis.

    Kan ik geïnfecteerd zijn met hiv?

    Reageer
    #2

    Je klachten lijken er niet op in ieder geval. Het risico op HIV is bij hetero seksuele contacten en bij orale seks sowieso al niet zo groot. Dat geldt echter niet voor andere soa's.
    Laat een soa test doen bij je huisarts of de GGD

    Reageer
    #3
    1. Vier weken terug heb ik seks gehad. Ik ben klaargekomen in haar mond. Ik kan niet goed slapen en na enkele uren klaarwakker. Overdag kan ik niet slapen. Ben klaarwakker. De seks was zonder condoom.  Ik heb een week als soa leten testen. Was negatief. Week erachter nog een test op specifiek chlamydia. Ik ben besneden. Zit nu in de vijfde week. Heb sinds nu een paar weken lage rugpijn. Dan steken in mijn hamstrings. Dan is dat van mijn linkerbeen naar beneden gegaan. Pijn linkerenkel.ook rechtervoet een stralingspijn. Warm gevoel op onderbenen en pijn. Ik kom s nachts wakker met een warm gevoel.voorhoofdzweet.  Armen doen ook pijn. Ik slaap slechter en slechter. Ben moedeloos en op... nog twee weken en terug een test...
    Reageer
Reageer op: mogelijke HIV-besmetting?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief