Harde bult op penis die niet weg trekt

  • #1

    Hallo,

    ik heb sinds enige tijd al een harde bul op de huid(plooi) tussen mijn scrotum en mijn penis. Ik dacht eerst dat het een soort puistje was, maar toen ik het probeerde uit te knijpen gebeurde er niets (het lijkt ook wel dieper te zitten dan een normaal puistje.
    Het voelt hard aan.
    het trekt ook niet van zelf weg.. ik heb het nu al maanden.

    [attachment=2248]bult.jpg[/attachment]

    [attachment=2249]bult2.jpg[/attachment]

    [attachment=2250]bult3.jpg[/attachment]

    Dus mijn vraag is weet iemand wat het kan zijn, of het nog ooit weg gaat en of ik er mee naar de huisarts zou moeten?

    alvast bedankt
    met vriendelijke groet, mij

    Reageer
    #2

    Dat is een talgbultje. Een heel normaal verschijnsel. Je moet er ook niets aan doen. Uitknijpen e.d. helpt niet. Het komt gewoon weer terug.
    Het zal uiteindelijk ook vanzelf weer verdwijnen. Het is mogelijk dat het onderliggend talgkliertje gaat ontsteken. dan zal het zich tot een puist ontwikkelen. Dan kun je het wel uitknijpen.
    Als het bultje veel dikker gaat worden of je krijgt er last van, kun je naar je huisarts gaan. Die kan het dan even weghalen. Het is in ieder geval niets waar je je zorgen over hoeft te maken.

    Reageer
    #3

    Ik heb het zelfde maar zat wit puntje op. Drukte erop en er kwam witte pus uit. Slonk iets maar is nu al een week het zelfde. (Nog steeds verdikking, maar niet hard meer) deed niet pijn. Is dat normaal? Thanks

    Reageer
    #4

    Als het een talgbultje is wel. Niets aan doen gewoon laten zitten. Ze gaan doorgaans ook vanzelf weg.
    Als je veel last van hebt of als het nog dikker gaat worden, kun je even naar de huisarts gaan. Die kan het dan weg halen.

    Reageer
Reageer op: Harde bult op penis die niet weg trekt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief