Bal in onderbuik

  • #1

    Even een vraagje: Als ik sex heb, gebeurt het nog al regelmatig dat een bal of beide ballen terug "schieten" in mijn onderbuik (lies streek). Ik heb van nature geen hele grote zak, maar ik maak me wel zorgen. Vooral als mijn vriendin boven op me zit kan dit heel pijnlijk zijn, maar tijdens masturbatie gebeurt dit ook. (Soms zelfs tijdens het hardlopen...) Van de huis arts kreeg ik het advies om wijdere boxers te dragen maar dat helpt dus niet echt. Iemand anders een idee?

    Reageer
    #2

    Als je erg opgewonden bent, als je net voor de zaadlozing bent of als je bijvoorbeeld sport maar ook als het koud is, is het vrij normaal dat je ballen door de musculus cremaster worden opgetrokken. Soms zelf zo ver dat ze inderdaad de buikholte in schieten. Als je dar veel last van hebt, zou ik je aanraden om bij de huisarts een verwijzing te vragen naar de uroloog. Soms kunnen teelballen gefixeerd worden zodat het terug schieten in de buikholte wordt voorkomen.

    Reageer
Reageer op: Bal in onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief