2 Vragen

  • #1

    Goedemorgen allemaal..

    Ik heb 2 vragen over mijn penis, en zou graag paar antwoorden hebben omdat ik er toch wel mee zit..

    Vraag 1,
    Wanneer ik geen erectie heb kan ik mijn voorhuid wel over mijn eikel heen krijgen, maar als ik wel een erectie heb dan wil dat lastig, en meestal pas na paar keer proberen. en waarschijnlijk alleen ikzelf (ben nog maagd)

    Ik ben hiervoor al bij de dokter geweest, en heb hiervoor een zalf gekregen. hierdoor is het toen ook wel beter geworden, maar kreeg er ook het gevoel bij dat mijn penis continu aan het druppen was.

    Wat hiermee te doen?

    Vraag 2,
    Wanneer ik begin met aftrekken begint mijn penis al na 1 seconde een vieze geur te af te geven. ik maak mijn penis en ontblootte eikel altijd schoon tijdens het douchen met water en af en toe ook zeep.

    Wat kan ik hier aan doen?

    En zal dit met elkaar te maken hebben?

    Ik hoor graag van Jullie

    Reageer
    #2

    Hoi Bas,
    @1.In slappe toestand kun je je piemel schoonmaken. Je hebt het 'gevoel' dat hij drupt. Is dat ook werkelijk het geval, dus niet alleen gevoelsmatig?
    @2.Het is me niet geheel duidelijk: stel dat je je onder de douche aftrekt, na je piemel te hebben gereinigd, weet je dan zeker dat die onaangename geur van je piem komt?
    M.a.w.: kan het zijn dat je je dat verbeeldt, ruikt een ander dat ook?

    Graag je antwoord op dit forum.

    Reageer
    #3

    Hoi Bas, zou je even willen reageren, ook andere vragen welkom!

    Reageer
Reageer op: 2 Vragen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief