Problemen rondom penis

  • #1

    Had twee maanden geleden voor het laatst sex gehad met mijn (ex)vriendin. Die vertelde anderhalve week daarna, dat zij een schimmelinfectie had. Die schimmelinfectie was na een week over, en wij hebben ook veilige sex gehad toen. Ongeveer twee weken na de sex kreeg ik rare symptonen rondom om mijn penis. Ik ging namelijk vocht verliezen, en dit klopte niet dacht ik. Dus ik had een afspraak gemaakt bij de huisarts of ik misschien een schimmelinfectie had. De huisarts zij gelijk dat dat niet het geval was, maar dat ik mogelijk een druiper had. Ik heb dus een soa-test gedaan en die was negatief. Nu heb ik echter nog steeds last van afscheiding. De afscheiding is doorzichtig en vooral erg aanwezig na een orgasme. Na het masturberen heb ik ook af en toe lichte witte afscheiding rondom de eikel. De huisarts heeft dus gezegd dat het geen schimmelinfectie was en de testen wezen uit dat ik geen soa heb. Wat heb ik dan wel? Ik wil niet gelijk een nieuwe afspraak bij de huisarts maken, daarom probeer ik eerst een antwoord te vinden via internet.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Klinkt als mogelijk een candida infectie. Naar de dokter dus. Antischimmelcreme van het kruidvat ( Miconazolnitraat 20 mg./ml. kan je ook eerst proberen.

    Reageer
Reageer op: Problemen rondom penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief