Puistje op penis, dan een zwelling, is dit een geslachtsziekte?

  • #1

    Halo
    Ik ben 18jaar en ik heb al eens een puistje op mijn penis gehad, gelijk met andere puistjes heb ik hem uitgeduwd en verder geen last van gehad. Vorige week had ik weer een puistje en dacht ik duw ik hem uit gelijk ik het altijd doe, ook op mijn gezicht duw ik ze uit ik heb redelijk veel last van acne.
    Maar gisteren rond mijn uitgeduwd puistje is er een redelijk dikke zwelling ontstaan, het lijkt net of allemaal bloed op één plaats is blijven stilstaan in mijn penis, als ik er over vrijf voel ik echt wel een bobbel en als ik mijn velletje naar beneden trek dan voel het echt wel heel groot.. Is dit een symptoom van een geslachtsziekte?

    Reageer
    #2

    Hai, ik ben geen dokter, maar een geslachtsziekte zou toch meerdere klachten moeten geven, zoals andere afscheiding of kleur sperma, jeuk etc. Ik denk dat dit gewoon een wat grotere ontsteking is. Houd het even in de gaten en mocht het nou erger worden, ga dan even naar de huisarts. Als je puistjes uitdrukt, doe dit dan wel met schone nagels.

    Groetjes

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: Puistje op penis, dan een zwelling, is dit een geslachtsziekte?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief