Pijn en harde teelbal

  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb al ongeveer een half jaar met klachten aan mijn rechter teelbal. Het begon met denk een ontsteking, ik had ongeveer 2 dagen erg pijn en voelde ook een bultje. Pijn ging daarna weg maar wel nog een dof gevoel gehouden in de bal, aanraking van het bultje deed pijn en straalt uit naar de rug en rechtsboven de buik. Ene keer meer last als de andere keer, maar ik heb nog steeds deze klachten. De bal voelt hard aan, en ik voel ook nog wel dezelfde verharding. Het is niet echt veel groter geworden, iets groter. Ook heb ik soms pijn rechts boven de buik of rug. Soms steken. Ik ben 16 jaar. Ik ben tot op heden nog niet bij de huisarts geweest. Aanraking van het bultje doet nu vrijwel geen pijn. Maak ik mij nou heel erg druk? Of denken jullie dat er wellicht iets kan zijn? Ik heb veel opgezocht, en dan kom ik op kanker uit.

    Ik ben niet moe, ik eet goed. Ik ben hier best veel mee bezig en het maakt mij bang.

    De rechter bal is ook iets groter als de linker, maar ik weet niet of dit ervoor ook zo was. Hij voelt niet heel hard aan, iets harder.

    Reageer
Reageer op: Pijn en harde teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief