Frenulumplastiek (te Kort toompje)

  • #1

    Hoi,

    Ik had last van een te kort toompje en een gevoelige eikel. Gezogen worden (pijpen) met het velletje naar achteren ging absoluut niet. Bij het neuken moest ik altijd ontzettend moeilijk doen om een condoom om de eikel te krijgen (het velletje moest over de eikel blijven). Ik had wat verhalen gelezen op internet met hele goede resultaten en tips om de gevoeligheid weg te krijgen. Ik heb overleg gehad met de huisarts en die verwees mij door.

    Ik vond het zo ontzettend spannend en moest veel onrealistische angsten/blokkades overwinnen voordat uberhaupt iemand aan mijn piel mocht zitten. Een 4 maand geleden heb ik een ingreep gehad, een zogenoemde Frenulumplastiek. Dit was geen pretje maar realiseerde dat dit 2 weekjes afzien was ipv mijn hele leven moeilijk lopen te doen of iemand instructie geven hoe ontzettend moeilijke piel ik heb.

    nu 4 maand later heb ik alsnog een gevoelige eikel. Het is echt al stukken minder, neuken zonder of met condoom maakt al niet meer uit hoe het velletje zit, mits er maar genoeg glijmiddel is. Het pijpen is en blijft een issue. De ene keer is het de eikel als geheel en de andere keer de uiteinde van de plasbuis. Het pretgevoel die een orgasme teweeg kan brengen is best verminderd na de ingreep, ik had van de Uroloog begrepen dat dat normaal was maar dat het wel zou terug komen. De uroloog kon voordat ik de ingreep deed geen oplossing bieden voor de gevoelige eikel. Op internet las ik over de eikel ontbloot in de onderbroek leggen en met groene thee deppen. Dit heb ik een tijdje volgehouden maar de resultaten geven niet echt het gewenste effect en het is toch lastig om de eikel te ontbloten, dit kan ik nu wel hebben en doet geen pijn meer, maar het velletje schiet zo weer in de normale positie…..

    nu heb ik 2 vragen, één heeft iemand nog tips om de gevoeligheid weg te krijgen? En de tweede is, klopt het wat de uroloog vertelde? Dat in het begin het pretgevoel wat milder is en dat deze wel weer terug komt? En zo ja, hoe lang duurt dat?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hoi Bert,
    Ik ben besneden, dus helemaal geen voorhuid over mijn eikel heen.
    En inderdaad, in het begin had ik een gevoelige eikel, maar de zenuwen trekken zich terug onder de huid, nu is mijn eikel veel minder gevoelig.
    Reken op een maand of drie, daarna is je eikel minder gevoelig.

    Reageer
    #4

    tijgerbalsem op je eikel smeren..
    pikt even maar is da gelijk minder gevoelig

    Reageer
Reageer op: Frenulumplastiek (te Kort toompje)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief