spontaan groei

  • #1

    Ik ben 22 jaar. Sinds de laatste paar jaren heb ik last van de spontane groei van mn penis. De spontane groei gebeurt wanneer er helemaal geen seksuele opwinding plaatsvind. Er gebeurt geen erectie, maar alleen een 1/4 of halve groei van de penis. Het is echt onaangenaam wanneer zulke onverwachte spontane groeien ontstaan.
    Ik wil enige situaties noemen wanneer dit gebeurt. Tijdens het zitten in een bewegende tram/auto/bus, of wanneer er pressie ontstaat in de omgeving van de penis(bijv. zitten met een zware doos in je handen), of wanneer je te lang zit(of soms als je aan het liggen bent), wanneer je bang bent voor iets, of wanneer je bang bent dat iets ongewenst gaat gebeuren, wanneer je depressief bent of wanneer je met iets saais bezig bent. Is het normaal dat er op zulke situaties(zonder enige seksuele gedachten) een spontane groei van de penis ontstaat?
    Dezelfde groei(geen erectie maar 1/4 of halve groei) gebeurt ook soms tijdens de ontlasting, bijv. wanneer je je haast tijdens de ontlasting. En weer gebeurt dit zonder enige seksuele gedachten. Dus wanneer je je perst tijdens ontlasting(bijvoorbeeld als je diarree hebt, of als je een paar dagen niet hebt gepoept, of als je last hebt met de ontlasting doordat je niet gezond hebt gegeten). Is dit allemaal normaal? Is de reden hiervoor, dat wanneer je je teveel perst tijdens de ontlasting dat er ook bloed gaat richting de penis, dat voor de groei zorgt?

    Reageer
Reageer op: spontaan groei


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief