penis is korter geworden

  • #1

    Ik ben besneden en na 3 weken is er geen wond meer.
    na een paar dagen had ik gemerkt dat mijn penis ingekrompen was en dacht dat het kwam doordat hij nog niet helemaal genezen was. Mijn penis is zeker 5 cm korter geworden na de besnijdenis. Is dit normaal? Hoe kan dat?

    Reageer
    #2

    Nee, dat kan niet. Waarschijnlijk heb je bij eerdere metingen het preputium meegemeten, of heb je nog geen volle eractie gehad. NB, de lengte van de penis wordt gemeten in erectie. dat de penis in slappe toestand kan een gevolg van van de schrik dat hij zijn jasje heeft verloren en het wat koud heeft. Komt helemaal goed hoor!

    Reageer
    #3

    Beste,

    3 weken geleden is mijn penis verkort met 2cm hij krijgt niet echt volle erecties meer en ik kwam laatste 2x erg snel klaar, maar de ene dag is hij weer wat groter en dan weer kleiner help??

    Reageer
    #4

    Wat was de reden dat je penis is verkort?
    [quote]hij krijgt niet echt volle erecties meer en ik kwam laatste 2x erg snel klaar[/quote] zijn dit klachten van na de ingreep?

    Reageer
    #5

    ik ben 4x herbesneden en mijn penis is niet korter geworden,alleen na mijn prostaat operatie is hij 4 cm korter geworden.

    Reageer
    #6

    Hallo ik ben don
    Ik heb een penis van 16 cm
    Maar ik wil die iesje groter misschien 21 of 23 cm groter
    En ik ben nog niet besneden
    Als ik dat doe gaat me penis groter worden of kleiner

    Reageer
    #7

    Dat gaat dus zeker niet werken

    Reageer
Reageer op: penis is korter geworden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief