Pijn na besnijdenis

  • #1

    Hallo iedereen,
    Ik heb me sinds kort laten besnijden en heb nu een keer of twee terug gevreeën maar dat verliep niet zo vlot. Bij mij trekt het wel nog wat rond de naad waar het genaaid is maar mijn vriendin heeft er nog meer last van. Ze zegt dat het zeer ruw aanvoelt, alsof er zand tussen zit. Ze kan amper nog genieten van de seks en dit is natuurlijk erg ongemakkelijk. Zijn er mensen met dezelfde ervaringen? Wordt de eikel nog "zachter" na enige tijd? Alvast bedankt.

    Sam

    Reageer
    #2

    Als jouw vriendin last ondervindt van jouw besnijdenis, denk ik dat dit eerder te maken heeft met haar onvoldoende lubrificatie dan met jouw besnijdenis. ofwel de operatie wond is dermate slcht geheeld met veel littekenweefsel, maar dat zou je dan ook zelf moeten kunnen voelen en beoordelen als je de penis in erectie onderzoekt. Zitten en dikke randen aan of bulten, of scherpe randjes? Of zit er misschien nog een hechting die over het hoofd gezien is en niet verwijderd is, of er vanzelf is uitgegroeid? Hebben jullie al geprobeerd te vrijen met een glijmiddel? Trouwens, hoe kort geleden heb je een circumcisie gehad? Is het niet te vroeg om nu al de penis zodanig te 'belasten'?

    Reageer
    #3

    Dat is inderdaad zo Anton, het litteken errond is nog niet helemaal genezen. Ik dacht zelf al dat het daaraan zou liggen maar ze omschreef het alsof 'de hele eikel schuurt'. Misschien is het wel wat snel dat we terug seks hebben gehad, maar ik dacht dat als de draadjes eruit waren het in orde zou zijn... Ik hoop in ieder geval dat dit littekenweefsel nog in grote mate verdwijnt... Bedankt voor je antwoord!

    Reageer
    #4

    Laat graag even weten of de klachten over een aantal weken vanzelf verdwenen zijn. Dat wil zeggen zowel het genezen van de operatiewond en als de schurende klachten bij uw partner. Mochten de klachten aanhouden, dan is er weelicht toch iets anders aan de hand dan Antin geschreven heeft.

    Reageer
    #5

    Zal ik doen 🙂

    Reageer
Reageer op: Pijn na besnijdenis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief