Vreemde, onverklaarbare en uiteenlopende klachten, help

  • #1

    Beste allemaal,

    Ik ben D (blijf liever anoniem), 21 jaar, 170 lang en weeg 61 kilo. De laatste jaren heb ik erg veel last van verschillende, uiteenlopende klachten. Ik weet zelf niet waar het vandaan komt en na wat gegoogle word ik er niet erg geruster op. Dit is de reden dat ik hier mijn verhaal zou willen doen. Ik zal proberen het kort te houden.
    Hoelang geleden het begon weet ik niet, maar ik kreeg last van maag en darmklachten. Vaak misselijk, een opgeblazen gevoel, maagpijn, verstopping en diarree. Naar de huisarts geweest, omezaprol(?) gekregen en mijn klachten verdwenen, om later weer gewoon terug te komen. Ik kwam er toen ook achter dat ik een ontegelmatige hartslag heb. Ook kreeg ik last van extreme vermoeidheid (niet echt uitgerust wakker worden en een normale school/werkweek niet vol kunnen houden, wat ik erg vreemd vond voor mijn leeftijd). Later kwamen er opnieuw klachten bij zoals, vermoeide spieren, hoofdpijn/migraine, uitval van mijn been, prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. Dus weer naar de huisarts. Aantal keer terug geweest en steeds opnieuw bloed geprikt. onder andere op schildklier, hb, leukocyten, ijzer, glucose envit b12 en lyme (ivm tekenbeet+em, wel antibiotica voor gehad) Dit was allemaal goed. Urine onderzocht en geen ontstekingscellen of iets gevonden, was dus ook goed. Toch zit het me allemaal niet lekker en ben doorgestuurd naar een specialist. Daar wordt nu opnieuw bloed gecontroleerd op magnesium/calcium/vitD. En ontlasting op helicobacter. Verder ben ik de laatste tijd erg kortademig en heb ik pijn tussen mijn schouderbladen. Ik hoest veel slijm op en heb t idee dat er iets in mijn keel zit ter hoogte van mn strottenhoofd. De pijn straalt uit naar mijn linker schouderblad. De specialist heeft hier niet echt naar gekeken. Hij heeft naar mn longen geluisterd en dat was goed, maar ook dit zit me nu niet lekker. Ik ben bang dat er meer aan de hand is... Toch naar de huisarts? Of bloedonderzoek afwachten?
    Ik ben iemand die normaal nooit snel naar de huisarts gaat, maar de laatste drie jaar kom ik er regelmatig en ik vind het verschrikkelijk. Zou het niet gewoon met stress te maken kunnen hebben? Overdrijf ik? Ik begin zo ongeveer aan mezelf te twijfelen maar iets binnen in me zegt dat ik het verder moet laten onderzoeken... Ben benieuwd of er mensen zijn met soortgelijke klachten...

    Reageer
    #2

    Het is nogal wat.
    Er zijn in ieder geval veel onderzoeken gedaan.
    Nagenoeg alle klachten die je beschrijft zouden door stress kunnen worden veroorzaakt.
    Zelf zou je natuurlijk het beste kunnen beoordelen of er de laatste jaren inderdaad sprake is geweest van stressvolle periodes.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reacties. Ik heb niet echt last van stress op het moment. Behalve t feit dat ik me zorgen maak over mijn gezondheid. Dat kan natuurlijk ook voor stress zorgen, wat natuurlijk alles kan verergeren..

    Iemand die mijn klachten herkent?

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Ik herken wel het één en ander in jouw verhaal. Ik maak me ook al een aantal jaren zorgen over mijn gezondheid. Ik heb ook tijden dat ik het weg kan zetten (bewust), maar dat ik er dan misschien onbewust toch mee bezig ben. Ik ben pas met mijn klachten naar de huisarts geweest:
    -Kloppend/bonkend/tintelend? gevoel in m'n hoofd (misschien hartslag? Ik ben bang voor een hersentumor)
    - Redelijk hoge hartslag 112 in rust
    - Bloeddruk was dacht ik wel normaal
    - Soms ook licht in m'n hoofd, vooral in warme, donkere ruimtes, of ruimtes waar ik me opgesloten voel
    - Sinds kort ook brok/slijm in keel (blijvend). Slik vaak wel steeds iets weg. Maar het blijft terug komen.
    De dokter denkt zelf een verkeerde ademhaling, of misschien hyperventilatie.
    Nu loop ik bij een therapeut om éen goede houding/ademhaling aan te leren.

    Ben benieuwd!

    Reageer
    #5

    Werkt de therapie voor je? Ik krijg deze week de uitslag van het bloed en de ingeleverde ontlasting terug. Duurt allemaal wel erg lang moet ik zeggen. Ondertussen blijven mijn klachten hetzelfde. Ik herken t, het bang zijn om iets ergs te hebben zoals in jouw geval het hebben van een hersentumor. Ik heb me ook al veel in mijn hoofd gehaald. Hersentumor, slokdarmkanker, ms, als, etc erc. Maar ik weet wel dat stress heel veel kan doen. Dus door te denken dat je iets ergs hebt, kunnen de klachten verergeren. Ik probeer nu niet meer te googlen want dat maakt t voor mij wel erger. Ik wacht alle onderzoeken even af..

    Hebben ze bij jou verder nog ergens op onderzocht of niet?

    Reageer
    #6

    Hoi,

    Erg vervelend allemaal. Vooral omdat je geen vertrouwen meer hebt in je lichaam.. Ik heb nu nog steeds last van de klachten.. ben er continue mee bezig.. hen sinds gisteren ook.een opgezette plek in mn hals vlak onder mn oor. Weer iets waar ik me zorgen over maak.. zo vervelend allemaal.. heb ook npg steeds slijm in mn keel lijkt iets.minder te worden maar het zit.er nog wel.. tis ook regelmatig groen van kleur dus ik denk dat er toch een ontsteking zit terwijl ik verder nergens last van heb..
    Verder alleen bloedonderzoeken gehad. Dit was goed..

    Hoe gaat het met joi verder?

    Groetjes

    Reageer
    #7

    Ik heb precies dezelfde klachten en ben ook 21. Kun je me vertellen of je misschien al een oplossing hebt gevonden?

    Reageer
    #8

    Ga eens naar een natuurarts, die kan van alles uitlezen mbt jou lichamelijke situatie! Deze artsen hebben speciale apparatuur, zoals Bioresonantie en / of Radionica behandeling. Hiermee komt er van alles naar boven. Gegevens van je lichaam. Bij mij kwam maar voren dat ik nog gif van een teek in m'n lijf heb. Heb ook allerlei klachten gehad. Die verdwenen en soms terugkwamen . Erg heftig . Dus bij vaak vage klachten laten checken op llyme is wel de moeite waard.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Vreemde, onverklaarbare en uiteenlopende klachten, help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief