Klachten verdwijnen en komen weer terug, cortisol tekort?

  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 15 jaar. Al een paar maanden last van ochtendmisselijkheid (niet zwanger) en moet daarbij overgeven. Soms is het 1 of weken weg en dan begint het weer. Mijn menstruatie is onregelmatig (om de twee weken en dan duurt het 2 à 3 dagen). Ook ben ik erg moe, kan wel tot 11 uur slapen. heb ook weinig eetlust (snel vol) en heb ondergewicht. kan dit misschien met de cortisol te maken hebben?

    Reageer
    #2

    iemand die iets weet? of het met cortisol te maken heeft? Of andere suggesties?

    Reageer
    #3

    Ehm ik wacht nu dus al behoorlijk lang op een antwoord maar niemand reageert, beetje jammer...

    Reageer
    #4

    Hai meisje, ben je met jouw klacht nog niet bij de HA geweest? Ik zou eens bloed laten prikken...

    Groetjes

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Hoi Emma, ja ik ben naar de HA geweest maar die heeft me naar het ziekenhuis gestuurd, alleen daar doen ze vrijwel niets 🙁 "leer er maar mee leven" krijg je van een specialist te horen. er staat inmiddels een bloedonderzoek gepland voor de cortisol, uit ander bloedonderzoek is gekomen dat de voedingsstoffen in orde zijn.

    Reageer
    #7

    Ochtendmisselijkheid kan twee oorzaken hebben; zwangerschap en te lage suikerspiegel. Lukt het je om wat te eten 's ochtends?

    Reageer
    #8

    Dat is het probleem, ik ben vaak te misselijk om wat te eten. Zwanger ben ik trouwens niet. Maar over het algemeen snoep ik veel, dus hoe zit dat met die te lage suikerspiegel?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Klachten verdwijnen en komen weer terug, cortisol tekort?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief