Vitamine b6 intoxicatie

  • #1

    ik heb teveel vitamine b6 in mijn bloed waardoor ik klachten aan mijn zenuwstelsel heb.Nu is de oorzaak teveel vitamine slikken , echter ben ik nu al 4 maanden gestopt met het gebruik van de multivitamine en is mijn waarde nog steeds te hoog.De laatste meting zelfs hoger dan de vorige.
    Ik heb gelezen dat een oorzaak kan zijn een overbelaste lever , dus de vraag moet ik iets ter ondersteuning voor de lever gaan suppleren ?

    Reageer
    #2

    Ik zou voorlopig maar eens stoppen met ueberhaupt iets te suppleren...geef je lichaam de tijd om te herstellen

    Reageer
    #3

    Als je B6 te hoog is kan het zijn dat je magnesium en vitamine B12 te laag zijn. B12 werkt ook samen met onder andere foliumzuur dus dat is ook belangrijk.
    In een Multi zit van alles bij elkaar dat in combinatie niet altijd even geweldig werkt en stoffen als magnesium zitten er te weinig in. B6 kan je vooral teveel binnenkrijgen als je een combinatie van voedingssupplementen neemt waar allemaal B6 bij in zit. De veilige bovengrens wordt gesteld op 25 mg; een dosering die meestal niet in één preparaat zit. In een goedkope Multi zit meestal minder.

    Reageer
Reageer op: Vitamine b6 intoxicatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief