(Flauw)vallen door duizeligheid

  • #1

    Hi,

    ik heb weleens last van duizeligheid, dat gevoel dat alles draait als ik snel opsta ofzo, volgensmij is dat iets dat de meeste mensen wel meemaken zo af en toe. Maar een paar dagen terug, toen ik opstond uit bed, werd ik weer eens ongelooflijk duizelig, en het ene moment probeerde ik iets vast te pakken en het volgende moment zat ik tegen mijn deur op de grond. Het enige wat ik me kan herinneren is de bonk van toen ik tegen de deur aan viel. Voordat ik viel zag ik zo goed als niets en mijn oren ringden.

    Ik weet niet zeker of ik gewoon alleen gevallen ben of dat ik ook even 'out' ben geweest maar volgensmij hoor je niet te vallen van duizeligheid?

    Ik ben één keer eerder gevallen door zoiets een paar jaar terug, twee ofzo, en toen hebben m'n ouders de dokter gebeld. Die zei dat het niet nodig was om langs te komen, maar dat het misschien wel handig zou zijn.

    Ik heb het er nog niet met mijn ouders over gehad, maar is dit iets dat ik met ze moet bespreken of is dit toch iets normaals? (Ik heb ook geen idee waardoor het komt.)

    - Lise (16)

    Reageer
    #2

    Oeh! Klinkt als een te lage bloeddruk of HB
    Even langs je huisarts gaan en laten checken.

    Succes

    Reageer
Reageer op: (Flauw)vallen door duizeligheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief