na druppelen na het plassen

  • #1

    hallo allemaal,
    ik ben een gezonde jongen van 16 jaar. ik schaam me een beetje voor mijn probleem en zag dit als enige uitweg. ik ben ook nog eens erg bezorgt over mijn probleem. dit komt omdat ik overal op het internet tips lees die bij mij gewoon niet werken. ik weet ook niet of ik het urine kan noemen. zoals de titel al zegt ik heb last van druppels na het plassen. maar of het urine is is voor mij een grote vraag.
    ik denk eerder dat ik voorvocht verlies na het plassen. dit herken ik aan de plakkerige vloeistof als ik het met een wc papiertje weg wil vegen dan trekt het een sliert. niet iets wat urine ook doet althans dat dacht ik dan.

    nu word ik denk ik een beetje bang gemaakt door het internet want ik lees overal dat het door prostaat vergroting kan worden veroorzaakt.

    ook wil ik erbij zeggen dat ik net als volgens mij iedere jongen van mijn leeftijd masturbeer. hier heb ik verder geen klachten over. maar kan dit er mee te maken hebben ?

    ik kom gewoon niet verder met de informatie van het internet.
    iemand meer verstand van dit onderwerp?

    vraag maar raak ik zal overal eerlijk antwoord op geven.
    alvast heel erg bedankt..

    Reageer
    #2

    Vraagje, maak je jouw penis wel eens schoon? En dan bedoel ik of je de voorhuid wel eens naar achteren haalt en het smegma onder de voorhuid afspoelt onder de douche of in bad. Ik kan mij voorstellen dat je daar last van kunt krijgen namelijk.

    Reageer
    #4

    oow dat zou heel goed kunnen.
    ik ben nogal van de hygiëne en doe dus ook altijd savonds onder de douche de voorhuid naar achter en doe douche gel op mn eikel.
    maar ik dacht juist dat het heel goed was om het onder de voorhuid schoon te houden.
    kan iemand me dan ook uitleggen wat ik juist niet moet doen?
    ik ga kan toch wel gewoon met een warm water straal van de douche het schoonmaken?
    dan doe ik dat vanavond gewoon en stop ik wel even met het gebruiken van douche gel.
    echt heel erg bedankt voor de reactie !

    Reageer
    #5

    Geen zeep gebruiken want daarmee droog je de kwetsbare slijmvliezen heel erg uit. gewoon met lauw-warm water spoelen in bad of onder de douche en eventueel zachtjes wrijven... Verder niets. Dus nooit met zeep, of enig andere agressieve stof die de slijmvliezen kan uitdrogen of zelfs beschadigen.

    Reageer
    #6

    Lijkt me volkomen onschuldig.

    Wanneer een SOA niet waarschijnlijk is, is het waarschijnlijk gewoon het vocht dat wordt aangemaakt in kleine kliertjes in je plasbuis. Dit " smeersel" zorgt ervoor dat de plasbuis niet verkleefd.

    Het heeft niets te maken met hygiene!

    Maak je je desondanks toch nog zorgen --> huisarts/uroloog.

    Reageer
    #7

    Hallo,

    ik ben een jongen van 18 en heb net hetzelfde probleem. Nadat ik naar het toilet ben geweest verlies ik bij bepaalde bewegen wat druppels. Het is ook 'slijmerig', in slierten zoals je beschrijft. Ik ben al eens naar een dokter geweest en die zei dat het gewoon voorvocht is, en dat het van zelf zou overgaan. Ik zit er ondertussen wel al bijna een half jaar mee en het is ambetant. Ik kan bijvoorbeeld niet bukken, fietsen, mijn benen kruisen, hard springen, niezen, dansen of zelfs hard lachen zonder dat er wat druppeltjes vrijkomen. Heel stom. Ben je er ondertussen vanaf? Ik weet echt niet wat ik eraan kan doen...

    Reageer
    #8

    ik heb ook last van het feit dat ik na druppel ik gebruik gewoon tena men level 1 in belgie is het te koop in de supermarkt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ook last van het zelfde probleem alleen ik heb gemerkt als je gaat zitten op de wc en dan alles eruit plast dat hij dan niet meer in je onderbroek zit her uit plassen van dit vocht gaat vrij makelijk alleen het enige na deel hiervan is dat het gaat branden ? Is dit normaal

    Reageer
    #10

    Het zou niet moeten gaan branden. Ga naar de huisarts en lever ochtendurine in om te kijken of er geen blaasontsteking is

    Reageer
    #11

    ik plas voornamelijk veel.

    Vandeweek had ik een branderig gevoel bij het plassen.

    En na het plassen druppelt er wat vocht uit soort van slijm.

    Ben zelf 18 jaar.

     

    Wat is hier aan te doen ?

    Reageer
    #12

    Ga naar de huisarts en laat de urine controleren op een urineweginfectie

    Reageer
    #13

    hallo!

    ik heb ongeveer hetzelfde probleem. Ik heb steeds het gevoel dat ik druppel, en 8/10 keer is dat ook zo. Ik druppel wel alleen urine, en t ruikt soms wel naar wat voorvocht, best chenant?. Ik ben 16 jaar en ik druppel na het plassen en voor t plassen als ik het gevoel heb dat ik moet. Ik ben 2 maal naar de huisarts geweest, maar die zegt steeds dat het stressincontinentie is. Ik heb hier nu zelf al bijna een jaar last van. Weten jullie wat t kan zijn of wat ik kan doen om het te verhelpen? Ik doe nu toiletpapier in mijn boxer om mijn onderbroek in ieder geval droog te houden. Ik hoor graag van jullie.

     

    met groet,

    dryppelaar

    Reageer
    #14

    Je zou daarmee naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan voor blaasoefeningen

    Reageer
    #15

    ook ik heb het probleem elke keer na het plassen voorvocht verlies, doorzichtig glad spul...

    soa testen/ urine testen en urine kweek gehad, niks aan de hand, ervaar momenteel veel stress gerelateerde klachten en heb de griep gehad waarna het begon... vaag allemaal...

     

    ook bloed test gehad, niks te vinden iemand een idee

    Reageer
Reageer op: na druppelen na het plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief