Moeizaam plassen, pijnklachten

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een vrouw van 24 jaar.  Ik heb al een langere tijd af en toe stekende pijnscheuten in mijn buik.  Ik dacht eerst dat het afkomstig was vanuit de darmen omdat ik daar wel vaker gerommel mee heb.  Tot ik laatst op de pijnscheuten ging letten.  Ik krijg ze vlak voor ik de aandrang voel om te plassen.

    Als ik de aandrang voel om te plassen dan heb ik het gevoel alsof ik al te lang heb gewacht en de nood hoog is.

    Als ik dan op het toilet zit komt mijn urine traag op gang,  ik probeer zo ontspannen mogelijk te zitten en zachtjes tellen helpt ook om te urineren.  Alleen plast mijn blaas zich niet goed leeg.  Als ik er wat druk achter zet komt er dezelfde hoeveelheid of zelfs meer urine.  Ook als ik ontlasting heb komt er vaak urine mee door de druk. Als ik nies of hard moet hoesten verlies ik wel eens wat urine.

    Ik weet dat mijn baarmoeder iets lager ligt,  kan dit ook zo met mijn blaas zijn of heeft dit een andere oorzaak denken jullie?

    Ik weet niet zo goed of ik hiermee naar de huisarts moet

    Bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Ga naar de huisarts en laat je urine controleren op een urineweginfectie

    Reageer
    #3

    Bij sticken is er geen uwi  zichtbaar.  Wel een kleine hoeveelheid bloed.

    Reageer
    #4

    Vraag dan aan de huisarts om de urine op kweek te laten zetten zodat er wat uitgebreider naar bacteriën kan worden gekeken.

    Reageer
Reageer op: Moeizaam plassen, pijnklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief