bultjes keelwand

  • #1

    Ik hoop dat iemand me kan helpen aangezien mijn huisarts het allemaal niet serieus nam, 10 sec keek en me toen weer naar huis stuurde met niets.

    Al ongeveer 2 jaar heb ik last van witte aanslag op mijn tong, vieze smaak in mijn mond, veel slijm, hele stinkende adem en opgezette amandelen. Ondertussen had ik heel het internet afgespeurd om te kijken wat het kan zijn, helaas had ik niets kunnen vinden wat overeen kwam.

    Nu inmiddels 2 jaar verder is de situatie niets veranderd, alleen maar erger geworden. Sinds ongeveer 1,5 maand ontdekte ik witte bultjes achter in mijn keel. Ze doen totaal geen pijn, alleen heb ik wel meer last van witte aanslag op mijn tong en het gevoel dat er iets in mijn keel zit met slikken. Ik ben gelijk naar de huisarts gegaan, helaas nam hij het allemaal niet serieus, keek 10 sec, lachte er een beetje bij en stuurde me naar huis met de mededeling dat het niets is.

    Inmiddels ben ik het wel een beetje zat.. het beïnvloed mijn dagelijks leven enorm. Durf niet meer met mensen te praten vanwege mijn adem..

    Hopelijk kan iemand me zeggen wat het eventueel kan zijn, heeft het met mijn voeding te maken?

    mvg.
    [attachment=2689]keel1.jpg[/attachment]

    [attachment=2690]keel2.jpg[/attachment]

    Reageer
    #2

    Je linkeramandel is wat opgezet.
    Je kunt je huisarts vragen om je te verijzen naar de KNO arts omdat je de klachten toch al erg lang hebt.

    Reageer
    #3

    Weet u inmiddels al wat het is?
    Ik heb hetzelfde en ook mijn dokter zegt dat het niks bijzonders is.
    Ik ben erg benieuwd.

    Reageer
    #4

    Ook ik ben benieuwd wat het was en of het verholpen is.

    Reageer
    #5

    Is er al iets bekend? Of misschien door een arts iets meer te zeggen over de bultjes achterin de keel? Ik ben blijkbaar niet de enige die zich zorgen maakt. Ik heb er zelf veel, maar het doet geen pijn. Ik denk zelf dat het is begonnen toen ik voor het eerst angina had, maar dat weet ik niet zeker.

    Reageer
    #6

    Wart zou je ervan denken om dan zelf eens naar de dokter te gaan en naar de bultjes in de keel te laten kijken als je je daar zorgen over maakt?

    Reageer
    #7

    Lijkt een candida infectie, zijn pillen voor.

    Reageer
    #8

    Weet je inmiddels als wat het is? Is denk dat ik hetzelfde heb namelijk. Ik ga maandag naar de dokter

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: bultjes keelwand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief