Jeukende droge lippen, opgezwollen met minuscule blaasjes

  • #1

    Hallo,
    Een paar weken lang heb ik last gehad van droge lippen en gescheurde mondhoeken met korstjes die nu eindelijk weg zijn. Echter heb ik nu ineens last gekregen van minuscule blaasjes op mijn boven en onderlip die soms vocht lijken af te geven. Verder zijn mijn lippen erg droog en sinds vanochtend zelfs lichtelijk opgezwollen, het jeukt verschrikkelijk. Het zit trouwens ook een klein beetje in de mondhoeken.
    Wat is dit en waar komt het door? Zou het een allergische reactie kunnen zijn op blistex of vaseline dat ik nu gebruik? Koortslip lijkt mij erg onwaarschijnlijk aangezien ik dit nooit heb gehad en bij andere mensen heb gezien hoe dit eruit ziet.
    Hopelijk heeft er iemand antwoord!!

    Reageer
    #2

    Het zou een allergische reactie kunnen zijn. Dus even niets meer op je lippen smeren. Als de klachten aanhouden of erger worden ga dan wel even naar de dokter.

    Reageer
    #3

    Probeer ook niks op mijn lippen te smeren, maar dan worden ze ontiegelijk droog en gaan ze helemaal vervellen.. Weet van gekheid niet meer wat ik erop moet smeren..

    Reageer
    #4

    Niets dus en naar je huisarts gaan.

    Reageer
    #5

    Hallo, ik heb ook bijna 2 maanden dezelfde klachten als u heeft gehad....ik ben radeloos....misschien dat u inmiddels erachter bent gekomen wat het was? En mij aub dat kan laten weten..

    Reageer
Reageer op: Jeukende droge lippen, opgezwollen met minuscule blaasjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief