Tampon inbrengen lukt niet meer

  • #1

    Hallo,

    Ik gebruik al meer dan 5 jaar tampons en heb nooit problemen gehad met inbrengen en uithalen. Sinds vandaag lijkt het echter wel alsof mijn vagina veel nauwer en ribbeliger is van binnen dan normaal. De tampon inbrengen gaat moeizaam, omdat het voelt alsof het 'gat' te klein is. Ook lijkt het wel alsof de 'weg' van mijn vagina ineens veel schuiner naar voren loopt dan normaal. Iemand enig idee hoe dit kan komen?

    Reageer
    #2

    Misschien is je vagina te droog omdat je zuurtegraad is veranderd.
    Heb je voor het overige geen andere klachten?

    Reageer
    #3

    Heb je ook een idee wat ik daar aan zou kunnen doen, mocht dat het geval zijn? Heb verder geen andere klachten, alleen dat de 'weg' in mn vagina heel erg anders lijkt en ik continu druk op mn blaas voel als ik een tampon in heb (had ik vroeger nooit last van).

    Reageer
    #4

    Dat is moeilijk te zeggen. Dat zou dan toch even onderzocht moeten worden. Het kan een hormonale kwestie zijn of een infectie.
    Met de klachten die je nu noemt zou een verzakking ook nog mogelijk kunnen zijn.
    Ga dus met de klachten naar je huisarts

    Reageer
Reageer op: Tampon inbrengen lukt niet meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief