raar menstruatie

  • #1

    Hoi iedereen,

    ik wil vragen als iemand heeft ook zoiets gehad of weet daar advies voor??

    Namelijk heb ik nu last van een rare menstruatie geloof ik. Ik gebruik pil 24+4. en ben wel paar keer deze keer vergeten om te nemen en wel tussentijd sex gehad. Ik wordt altijd ongesteld dan na dat ik alle 24 tabletten op heb, maar dit keer is daar iets raar aan de hand.
    Het begon bijna week te vroeg, eerste ochtend had ik heel klein beetje rood verlies, en na half dag had ik weer niets. Dan volgende dag na middag was het helemaal donker bruin. En is al week zo, alleen heel klein beetje donker bruin verlies. Vandaag ( dag 9) was de verlies iets groter, maar toch minder dan normaal. Meestal ben ik ongesteld alleen maar 3-4 dagen. En dan nog wat totaal anders is dat paar weken ben ik best vaak misselijk, en totaal rondom. soms s'ochtends of s'avonds, tijdens eten.. heb afgelopen week wel een zwangerschapstest gedaan en die was negatief..

    Kan iemand hier wel advies aan mij geven dan graag,
    groetjes

    Reageer
    #2

    Dat je menstruatie anders is en te vroeg is begonnen kan door het vergeten van de pillen komen. Pillen vergeten geeft natuurlijk wel een zwangerschapsrisico. Het zou kunnen dat je te vroeg hebt getest. Ik zou dus op het einde van de week nog een test doen om zeker te zijn.

    Reageer
Reageer op: raar menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief