3 dagen overtijd

  • #1

    Hallo,

    Vandaag ben ik 3 dagen overtijd. Mijn menstruatie is normaalgesproken heel regelmatig. altijd precies 28 dagen, behalve dit keer dus. Ik heb ook helemaal geen enkele aanwijzing van een aankomende menstruatie, geen hoofdpijn geen kramp geen lichte afscheiding niks!
    Maar daar integen aanwijzingen voor een zwangerschap ook niet. Alleen soms een beetje moe en instabiel. Al is het op mijn werk op het moment de drukste periode van het jaar, dus dat zou daar dan weer mee te maken kunnen hebben.
    Heb deze hele periode ook maar een keer seks gehad en op een moment dat ik helemaal niet vruchtbaar zou zijn. Ik heb geen test gedaan verder omdat ik dat eigenlijk niet geloof.

    Wat is jullie advies?

    Reageer
    #2

    Stress en spanningen kunnen wel invloed hebben op de menstruatie. Maar omdat je toch onbeschermde seks hebt gehad, is het wellicht raadzaam om toch maar een zwangerschapstest te doen.

    Reageer
    #3

    Hallo.

    Ik heb een vraag,

    Ik heb mijn menstruatie gehad op 22 jan tot 26 jan.

    6 feb heb ik bruin verlies gehad tot 15 feb. 8 feb was mijn ovulatie dag  6 feb seks gehad.

    Rond 12 feb wat lichte bloedverlies.

    Ben sinds april 2016 met de prikpil gestopt.

    Nu zou ik de afgelopen 22 ste weer mijn menstruatie moeten krijgen maar heb nog niks. Heb sinds de 21ste alleen wel veel witte afscheiding. Voel het gewoon vloeien. In die tijd van 6 feb tot 15 feb wel last van mijn ogen gehad en veel duizelig. Ben nu smorgens wat mond misselijk.

    Enig idee?

    Reageer
    #4

    Zijn je menstruaties regelmatig? Nooit later of vroeger? Zou je zwanger kunnen  zijn?

    Reageer
    #5

    Laatste 3 maand was het niet meer onregelmatig.

    Zwanger... geen idee nog geen test gedaan.

    Zou je mij kunnen vertellen wat het de 6de tot de 15de geweest zou kunnen zijn?

    Zou dat ook een menstruatie geweest kunnen zijn? Of wat anders?

    Reageer
    #6

    Bruinverlies is geen menstruatie maar in de regel nog wat oud bloed van de vorige menstruatie. Dat kan loskomen door de eisprong. Wacht even tot na het weekend en doe dan eens een zwangerschapstest

    Reageer
Reageer op: 3 dagen overtijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief