Dik slijmverlies

  • #1

    Hoi,
    Ik had een vraagje.
    De laatste week heb ik elke dag doorzichtig slijmverlies. Het lijkt een beetje op pudding. Ik heb wel seksueel gemeenschap maar heb na de seks wel een zwangerschaps test gedaan en daar kwam uit dat er niks aan de hand was. Kan dit ook aangeven dat ik misschien ongesteld word ? Dat hoop ik want dat ben ik ook al langer dan een maand niet geweest. Of zal ik nog een extra test moeten doen?

    Groetjes lisa

    Reageer
    #2

    Hoe lang na de seks heb je die test gedaan?
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Een week denk ik. 17 jaar

    Reageer
    #4

    Dat was natuurlijk veel te vroeg voor die test. Het is handig om eerst de bijsluiter te lezen voordat je zo'n test gebruikt.
    Testen kun je op zijn vroegst pas 2 weken na de seks. Je zult het dus nog even moeten afwachten

    Reageer
    #5

    Ik ben een meisje van 16 en heb al zon 3/4 jaar last van slijmverlies uit mijn vagina. De afgelopen 2/3 maanden is dat heel erg toegenomen dat mijn onderbroek soms helemaal vol zit. Ik durf nooit een witte broek aan omdat die binnen een uur geel is. ik word hier heel erg onzeker van omdat het slijm stinkt en ik me zo niet schoon voel. Mijn vraag is wat ik hieraan kan doen ? Of het over kan gaan ? Zo niet of het verminderd kan worden

    Reageer
    #6

    ik zou eens naar de huisarts gaan met de klachten. Het kan een infectie zijn. De huisarts kan er dan meteen iets voor voorschrijven.

    Reageer
Reageer op: Dik slijmverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief