Pijn in de rechter onderbuik

  • #1

    Goedeavond,

    Sinds ik donderdag ochtend even naar het toilet ging om te plassen, voelde ik me na een minuut of 2 me ineens slecht, ik kreeg de drang om te moeten poepen (diarree gevoel)

    kort daarna begon ik me misselijk en duizelig te voelen. toen ik voor een tweede keer ging plassen kreeg ik ineens pijn bij het plassen. De pijn komt dan altijd nadat al het plas uit me blaas is. Ook ruikt de urine veel sterker.

    Sinds vrijdagavond heb ik ineens pijn in me rechter bovenrug wanneer ik me beweeg. ook begon ik pijn in mijn rechter onderbuik te voelen het is een soort van zeurende maar ook een stekende pijn.

    Al mijn klachten zijn sinds vandaag afgenomen, me plas ruikt nog wel sterk. Maar ik heb nog steeds een zeurende/stekende pijn in mijn rechter onderbuik, ik maak me er toch wel zorgen om.

    Weet iemand wat dit eventueel kan zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou een blaas of urineweginfectie kunnen zijn. Breng morgenochtend even wat ochtendurine naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Tandor ik ben vanmorgen langs het huisarts geweest, het lijkt inderdaad op een blaas of urineweginfectie. Ook heb ik bloed geprikt uitslag moet blijken.

    Bedankt voor jouw snelle reactie

    Reageer
    #4

    Graag gedaan. Beterschap!

    Reageer
Reageer op: Pijn in de rechter onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief