Buikpijn

  • #1

    Met dit topic wil ik vooral van me afschrijven en misschien kunnen jullie me een beetje geruststellen.

    Twee weken geleden kreeg ik last van misselijkheid, werd duizelig en trillerig. Dit kwam uit het niks op, de dokter dacht dat het een te lage suiker of te lage bloeddruk was. Nu heb ik 9 van de 10 keer een lage bloeddruk maar nog nooit deze klachten gehad. Ook bloedonderzoek gehad, hier is niks uitgekomen.

    Een paar dagen later kwam er buikpijn bij, in de rechter bovenbuik. Stekende pijn en dit leek erger te worden na het eten. Weer naar de dokter geweest, die dacht misschien galstenen dus echo ingepland. Echter een dag voor de echo kreeg ik ontzettend veel pijn ook rechts onder in mijn buik (en af en toe ook linksboven in de buik). Huisarts vertrouwde het niet dus naar de SEH gestuurd,, vermoeden: blindedarmontsteking. Daar konden ze niks levensbedreigends vinden uiteindelijk en ik moest de echo van de dag erop maar afwachten. Geen ontstekingswaardes in het bloed/urine te vinden.

    De dag erop de echo gehad en hier kon de chirurg niks uit op maken, ook het nieuwe bloedonderzoek liet geen afwijkingen zien. Er stond ook al een afspraak bij de internist, deze is met urgentie vervroegd. Weer bloed laten prikken en ook weer geen afwijkingen. Uit het urineonderzoek is wel een ontsteking naar voren gekomen. Nu had ik vanmorgen weer een afspraak bij de internist na een nieuwe echo en zij weet het eerlijk gezegd ook niet en kwam nu met 3 mogelijke diagnoses:
    - Chlamydia: dit is het echt niet, want heb geen seks gehad, de kans hierop is echt 0 procent
    - Spastische darmen: hiervoor medicijnen gekregen, die zouden binnen een paar dagen moeten werken als het spastische darmen zijn.
    - Mocht bovenstaande het niet zijn, dan vermoedt ze dat er iets met mijn eierstokken is en word ik doorgestuurd naar de gynacoloog.

    Inmiddels loop ik al een week ziekenhuis in en uit en word ik er steeds onzekerder en banger van.

    Hoe kan het dat er eerst niks te vinden is qua ontsteking in het bloed en urine en een week later er ineens een ontsteking in alleen de urine zit? Ik wil niet dat er iets met mijn eierstokken is, ik wil geen inwendige onderzoeken, ben er als de dood voor. Eerst leek die buikpijn erger te worden na eten maar dit is niet zo. Ik heb eigenlijk continue last en af en toe wordt de pijn erger. Pijnstilling helpt niet.

    Reageer
    #2

    [quote]Hoe kan het dat er eerst niks te vinden is qua ontsteking in het bloed en urine en een week later er ineens een ontsteking in alleen de urine zit?[/quote] bij een urineweginfectie kan dat wel eens voor komen.
    Er zullen toch enkele dingen onderzocht moeten worden. En gezien je klachten is het toch goed om naar de eierstokken te kijken als er verder niets uitkomt.
    Hoe verlopen je menstruaties eigenlijk?

    Reageer
    #3

    Ik heb al veel verschillende pillen gehad ivm hevige krampen, rugpijn en ook miraine. De laatste pil leek goed te bevallen maar ook dat was niet de juiste pil. Sinds een maand heb ik de Implanon en verder geen menstruatieklachten meer gehad. Ook geen bloedingen overigens. Ben in de stopweek van de laatste pilstrip overgestapt op de Implanon

    Reageer
    #4

    Ik vraag me af of de Implanon niet voor de klachten verantwoordelijk is.
    De Implanon kent namelijk nogal wat bijwerkingen...
    Kijk maar eens op bijgaande link:https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/preparaatteksten/e/etonogestrel.asp

    Goed om dus toch maar eens even naar de gynaecoloog te gaan.

    Reageer
    #5

    Tandor, nog bedankt voor je reactie. Het vreemde is dat nog geen een arts hiernaar heeft gevraagd, welke anticonceptie ik gebruik. En bij de huisarts had ik het wel gevraagd of de klachten niet door de Implanon veroorzaakt konden worden, maar hij zei dat dit niet het geval was.

    Vrijdag word ik gebeld door de internist, zal het bij haar nog eens aangeven.

    Reageer
Reageer op: Buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief