muffe geur

  • #1

    hallo,

    mijn probleem is dat er opeens uit het niets een wind geur komt terwijl ik geen wind heb gelaten. mijn grote boodschap doe ik elke dag in de ochtend en daarna ga ik altijd douchen. ik was het zorgvuldig. alleen de geur komt soms in de ochtend/ middag en soms in de aond. het gaat daarna weg en soms komt het terug. soms ruikt het zo sterk dat de hele lokaal ernaar ruikt, terwijl ik echt geen wind heb gelaten.

    HELP

    Reageer
    #2

    Dan heb je er toch eentje laten vliegen. Alleen heb je dat niet gemerkt.

    Reageer
    #3

    nee echt niet, want de geur ging weg en later kwam het weer terug. en het is altijd dezelfde geur. en als ik er dan een laat op het toilet ruikt het naar niets. kan er misschien een probleem zijn in me lichaam, anus ofzo

    Reageer
    #4

    Het is een vreemd probleem.
    Misschien goed om dan toch eens naar je huisarts te gaan.

    Reageer
    #5

    Ik had een aantal maanden geleden een schimmelinfectie in me vagina, tenminste dat denk ik dan. ik had enorme jeuk en het was opgezwollen en soms een witte afscheiding. Ik waste het elke dag met douchegel en eigenlijk mag dat niet. daarna gebruikte ik allen nog maar water. en toen was het voorbij en daarom was ik niet naar de huisarts geweest. alleen een aantal weken geleden was het weer terug gekomen en daarna was het weer voorbij . nu is het klein beetje opgezwollen. en voor dat ik dat had was er niet zo 'n geur. dus kan het misschien daarvan komen?

    Reageer
    #6

    Dat zou heel goed kunnen. Dan komt de geur dus niet uit je anus maar uit je vagina.
    Dan heb je dus een schimmelinfectie. Die is dan dus nooit echt weggeweest. Daar zul je dan toch iets aan moeten doen.Haal bij de drogist of apotheek Canesten Gyno en gebruik die volgens de bijsluiter.

    Reageer
    #7

    Ik ga morgen even gelijk naar de apotheek.
    Bedankt voor je hulp.

    Reageer
Reageer op: muffe geur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief