al dagen flinke maagkrampen en soms bloed bij de ontlasting

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben een 20 jarige jongen. Ik heb sinds vorige week zaterdag klachten.. het begon eerst met pijn op de borst en een opgeblazen gevoel. Ben ik voor langs de dokter geweest en kreeg omeprazol voorgeschreven. Maandag en dinsdag ochtend omeprazol gebruikt.. en sinds dinsdag nacht begonnen mijn klachten in de maag en darmen. Het begon met waterdunne diarree en constante maagkramp en borrelingen. Woensdag nacht ben ik wel 8 keer mijn bed uit geweest om naar het toilet te gaan omdat de pijn in de maag en darmen te heftig was. Donderdag ochtend had ik pikzwarte ontlasting, toen heb ik de huisarts weer gebeld. Die zei dat het salmonella of een van de norovirussen kon zijn. Ik moest mijn ontlasting in een buisje doen en opsturen voor een kweek test. Vanavond vanaf een uur of 8 namen mijn klachten af, op wat vage pijn op de borst.. misselijkheid en soms een beetje boeren na had ik nergens last van. Een uur geleden (vrijdag op zaterdag nacht, 1:00) begon de pret weer. Heftige maagkramp met diarree en nu ook helderrood bloed tussen de ontlasting.

    Mijn vraag is.. wat kan dit zijn? Moet ik de spoedeisende hulp bellen of maandag langs de huisarts gaan? Ik maak me ernstige zorgen omdat ik ook al dagen bijna niks eet (meestal een paar beschuitjes en een kom bouillon)

    Reageer
    #2

    Ga maandag even langs bij je huisarts. Zorg wel dat je goed blijft drinken. Lijkt inderdaad op een virusinfectie. De uitslag van het kweekje zal duidelijkheid geven.

    Reageer
Reageer op: al dagen flinke maagkrampen en soms bloed bij de ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief