klachten darmen

  • #1

    Dag iedereen,

    Mijn problemen zijn een tweetal maanden geleden begonnen. Vroeger moest ik slechts 1 keer om de twee dagen naar het groot toilet, maar plotseling moest ik minstens drie keer per dag. Vorige maand heb ik er ook darmkrampen bij gekregen. Sommige dagen zijn die heel licht andere dagen kan ik soms niet rechtop staan van de pijn. Ik heb ook constant het gevoel alsof ik naar toilet moet, en pas tegen de late namiddag heb ik het gevoel dat ik ‘leeg’ ben. Ik weeg me maar zelfden, maar mijn broeken van vorige zomer zijn allemaal veel te groot. Als ik het vergelijk met een jaar geleden weeg ik denk ik 8 kilo minder. Ik ben naar de dokter gegaan en die vermoedde een voedselvergiftiging, maar een maand na de antibiotica heb ik nog steeds last. Ik ben opnieuw gegaan en vertelde hem dat ik ook plots lijk af te vallen, maar zijn antwoord was dat ik wat meer moest eten. Met mijn eetlust is eigenlijk niks mis en eet nog steeds normaal (behalve geen fruit meer). Heeft iemand hetzelfde die wel een goede diagnose/behandeling heeft gekregen of weet iemand wat het is?

    Reageer
    #2

    Onverklaarbaar afvallen en vreemd ontlastingspatroon. Ik heb jaren geleden dezelfde symptomen gehad en ik bleek een lintworm te hebben. Hoeft natuurlijk niet ook voor jou te gelden, maar ik zou zeker je ontlasting laten controleren.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: klachten darmen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief