Buikpijn

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb sinds vorige week vrijdag zoiets last van mijn hele buik eigenlijk. De twee dagen ervoor heb ik weliswaar voor de eerste keer seks gehad met mijn vriend (met alleen een condoom, niet aan de pil (condoom zat er nog netjes omheen enzo)).
    Ongeveer op vrijdag kreeg ik lichte steekjes in mijn onderbuik en toen ook door mijn "bovenbuik" en darmen, leek het wel. Soms heb ik last van diarree, en soms weer niet. Geen gevoel van misselijkheid. Ik heb ook best wel last van een opgeblazen gevoel, en ik probeer normaal te eten, maar ik zit al snel vol. Ook heb ik wat last van winderigheid.
    Ik moet ook wat vaker naar de wc, niet om het half uur ofzo, maar wel vaker dan normaal. Voor de rest geen pijn bij het plassen ofzo.
    Kan iemand mij helpen?
    Groetjes,
    Lola

    Reageer
    #2

    Ik ben even vergeten te melden dat ik vandaag/morgen ongesteld moet worden. Ook heb ik wat stress voor school en soms thuis enzo..
    Hoop dat iemand kan helpen.
    Groetjes,
    Lola

    Reageer
    #3

    Hai Lola,
    nou zwanger kun je dus niet zijn want jullie hebben een condoom gebruikt. Het kan ook komen doordat het je eerste keer was. Of misschien een lichte buikgriep?

    Emma

    Reageer
Reageer op: Buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief