Maag/buikpijn

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik loop eigenlijk al bijna 3 maanden met buik/maag klachten, ik dacht eerst het gaat wel over maar de klachten blijven..

    De klachten zitten in mijn maag maar ook in mijn buik, als ik op mijn maag druk voel ik een vervelende pijn en soms als k er niet op druk komt er soms een hele druk op te staan. In mijn buik precies hetzelfde, ook als ik in de buurt van mij navel druk en naar onderen naar me endeldarm voel ik veel pijn. Ik heb daardoor soms heel eel pijn. Krampachtige buikpijn,en het blijft soms de hele dag doorgaan. Meer links dan rechts van me buik.

    Ik denk dat het iets te maken heeft met mijn darmen, mijn stoelgang is verschillend ene keer gaat het heel makkelijken en de andere keer doet het veel pijn. Ook als ik hele erge buikpijn heb moet ik naar de wc n dan gaat het heel makkelijk.

    En wat ik nu ga zeggn is misschien heel raar, maar soms als ik zit (bijvoorbeeld op m scooter) dan krijg ik en beetje pijn in de buurt van mijn anus.. dat is erg vervelend.

    Iemand ook deze klachten of enig idee wat dit kan zijn?

    Liefs Stacey, (17)

    Reageer
Reageer op: Maag/buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief