Vraag over blindedarmontsteking

  • #1

    Hallo,

    Ik dacht ga eens vragen of er hier iemand is die mij wijzer kan maken.
    Ik heb nl sinds vorige week zaterdag pijn in mijn onderbuik. Klachten die ik ervoor had waren al een raar gevoel. Steken in de rechterzij, misselijk en soms warm en soms koud hebben. De pijn die ik voel, zit dus echt laag in de onderbuik en voel ook druk op mijn schaambeentje. Inmiddels naar de HA geweest, toen ze mijn buik onderzocht deed het vreselijk pijn toen ze aan de rechterkant duwde. Had daarna echt pijn en was er misselijk van. Verder urine onderzoek en bloedonderzoek gehad, alles was ok. Ook een inwendige echo gehad, baarmoeder en eierstokken zagen er goed uit. De HA heeft vandaag me de chirurg gebeld en hij zei dat het geen blindedarm ontsteking kon zijn, omdat er dan echt een ontsteking in het bloed zichtbaar zou moeten zijn. Wel raad hij aan om een CT-scan te laten maken. Heb er nog niks van gehoord, HA zou het gaan regelen. Moet nu dus wachten tot naar het weekend.
    Ben eigenlijk wel erg benieuwd naar de ervaring van mensen die een blindedarmontsteking hebben gehad. Heb vandaag nl minder pijn, maar het is wisselend. Het gevoel wat ik heb is een zeurende en soms brandende pijn, beetje moeilijk te omschrijven. Is voor mij in ieder geval onbekende pijn. Als ik lig en hoest, doet het rechts wel pijn en autorijden is niet prettig. Niet dat de hobbels zo pijnlijk zijn, maar het rijden opzich voelt erg vervelend.
    Hoop dat er iemand is die mij een beetje op weg kan helpen en wie het bekend voorkomt!

    Groetjes Daan

    Reageer
Reageer op: Vraag over blindedarmontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief