Buikpijn/ krampen en bloed op wc papier.

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds het weekend aanhoudende buikpijn met af en toe kramp. Ook gaat dit gepaard met af en toe buik kramp, diaree en bloed aan het wc papier. Afgelopen weekend heb ik niet veel gegeten en gedronken en ook weinig geslapen. In het weekend heb ik ook overgegeven, dit naar aanleiding van aanhoudende misselijkheid en een duizelig gevoel. Ik merk dat mijn eetlust sinds het weekend ook is afgenomen. Ondanks probeer ik wel gewoon normaal door te eten en te drinken.

    Zou een van jullie misschien weten wat dit zou kunnen zijn? Ik maak me hier namelijk wel veel zorgen over! Ik ben 17 en man.

    Reageer
    #2

    Hai, heb je ook koorts?

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Bedankt voor het snelle antwoorden en nee ik heb geen koorts. Na het stuk over diaree gelezen te hebben denk ik inderdaad dat dit het is. Ik heb namelijk vorig weekend bedorven brood gegeten waarvan we er na een boterham pas achterkwamen dat er schimmel op zat. Dit zal denk ik de oorzaak zijn.

    Reageer
    #5

    Houd het even in de gaten. Mocht het nou niet verbeteren, maak dan een afspraak met je huisarts. In principe gaat diarree vanzelf weer over.

    Beterschap

    Reageer
    #6

    Kijk goed uit en let goed op het kan diarree zijn maar word het na 2 dagen niet minder maak dan een afspraak bij uw huisarts

    Reageer
    #7

    Bloed bij de ontlasting is altijd een reden om contact op te nemen met je arts, dus je kunt beter vandaag even bellen.

    Reageer
Reageer op: Buikpijn/ krampen en bloed op wc papier.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief