Maagzuur HELP!!!

  • #1

    Een poos geleden heb ik een topic geplaatst over of ik maagzuur zou kunnen hebben, maar dan zonder zure oprisperingen.
    Het lijkt er inderdaad op dat, zoals velen van jullie zeiden, ik maagzuur heb zonder zure oprisperingen. Alleen, nu is mijn vraag: kun je echt de hele dag door maagzuur hebben? Ik heb dat namelijk, dus niet alleen nadat ik wat heb gegeten, maar de hele dag door heb ik opboeren, pijn achter m'n borstbeen en vlagen van misselijkheid.. Ik heb nu een medicijn van A. Vogel voor maagzuur, daar ben ik net mee begonnen, hopelijk dat dat helpt. Maar 'k ben benieuwd of dit inderdaad kan, of je de hele dag maagzuur kan hebben.. En is dit niet erg voor je slokdarm? Bedankt voor jullie reacties alvast!

    Reageer
    #2

    Hai Elleke,
    2 mogelijkheden: of je maag heeft teveel maagzuur, of het klepje tussen je slokdarm en maag werkt niet goed en ik denk dat jij last hebt van dat laatste.
    Voor een teveel aan maagzuur helpt Inexium, maar om dat zeker te weten moet je toch echt naar een maag/darm specialist toe.
    Ik hoor wel van je, groetjes, Gus

    Reageer
Reageer op: Maagzuur HELP!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief