Reflux

  • #1

    Hallo ik ben Daniel ik ben net 16

    Ik heb al een tijde een branderig gevoel in de buurt van mijn hart gehad. ging ooit naar de dokter die toen naar mijn longen luistere etc. en zij dat het vogens hem geen ziekte was. Nu bleef de irritatie aanhoude en zelfs verergen en ging ik zelf wat research doen. Zo kwam ik bij reflux waarvan ik zag dat sommige symptonen goed overeen kwamen met wat ik heb. Nu is mijn vraag is hier iets aan te doen behalfe je hele leven veranderen door andere dingen te eten niet te roken en te drinken elke dag maagzuur tabletten slikken etc. maag zuur tabletten en melk helpen trouwens niet bij mij. Ik vind het vreselijk om mezelf voor te stellen dat dit nooit weg zou kunnen gaan en ik hier dus me hele leven mee zou moeten leven ik hou van lekker eten en ben net 16 dus wil later wel en paar keer uitgaan en alcahol consumeren.

    Reageer
    #3

    vandaag gaf de dokter mij medicijnen ranitidine
    ik nam een in en opeens kreeg ik last van maagzuur in mijn slokdarm hoort dit zo of is dit medicijn dan niet geschikt voor mij?

    Reageer
    #4

    Geen ervaring mee, maar heb je de bijsluiter gelezen?

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: Reflux


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief