Super zachte ontlasting

  • #1

    Ik had een vraagje.

    Ik had ongeveer 4maande gelde zeker 2maanden last van super zachte ontlasting
    Het was ook super vettig het leek of er olie dreef in de wc pot. Na 2maanden stopte het en nu 2 weken geleden at ik wraps en sinds dien heb ik er weer last van als het al iets met dat heeft te maken?

    Het maakt me superonzeker de dokter deed het af als dat hoort bij jou maar ik gaf aan dat mijn ontlasting nooit zo is geweest. Heeft iemand enig idee?

    Reageer
    #2

    Hethey, Ik ben iemand die heeft chronische darm problemen. Als je ook kramp hebt dan hebben je darmen mogelijk moeite met het verteren. Ik zelf eet vaak iets van crackers of brood met zaadjes omdat het beter is voor de stoelgang. Zodra ik vet eet heb ik er ook last van dan lijkt het op wat jij hebt omschreven. Verder kan het geen kwaad dan zijn gewoon je darmen van slag. Zodra alles vast gaat zitten is het anders maar dat is bij jou niet aan de orde. Het komt vast wel goed:) En eet op geregelde tijden.

    Reageer
Reageer op: Super zachte ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief