Knobbeltje in onderbuik

  • #1

    Hallo!

    Ik heb nu sinds 2 maanden (ongeveer) een knobbeltje van ongeveer 1 a 2 cm (schat ik) in mijn onderbuik aan de linkerkant. Net iets onder mijn navel eigenlijk. Daarbij had ik ook last van vage pijnsteken tijdens bewegen en sporten. Hiervoor ben ik naar de huisarts gegaan om te kijken of het mogelijk een liesbreuk was (ik dacht zelf van niet omdat het knobbeltje daarvoor te hoog zit). De huisarts sloot dit ook uit en wist verder ook niet wat het was en vertelde me dat ik het maar moest aankijken.

    Nu ben ik weer een maand verder en is het knobbeltje nog steeds niet weg; echter ik heb bijna geen steken meer dus vroeg ik me af of iemand een idee had wat dit kan zijn en of nog een keer naar de huisarts zal gaan of niet?

    Hoop dat iemand me kan helpen!

    Reageer
    #2

    Mijn eerste gedacht is ook een breukpoort in de buikwand? Kun je het bultje terugduwen, met andere woorden, is het reponibel? Vreemd dat de huisarts zo'n onverklaarbare bult verder onbehandeld laat!

    Reageer
    #3

    Is er een diagnose bekend geworden? Was het een breuk in de buikwand zoals gesuggereerd werd? Een hernia dus?

    Reageer
    #4

    Ikzelf heb dit nu ook zelf pas ontdekt een dag gheleden.Ik moet maandag al voor een echo,en dan zien wat het is,hopelijk goedaardig.het doet beetje pijn,en dan zou het normaal goed teken zijn zegt dr.Hopelijk wel!!hou u op de hoogte;

    Reageer
Reageer op: Knobbeltje in onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief