Diverse klachten

  • #1

    Hallo daar, 

    Ik heb nu zo'n twee maanden wat last van een paar klachten. Ben al naar dokter geweest en die dacht eerst aan een verstopping omdat mijn ontlasting niet zo werkte. Inmiddels is dat geen probleem meer en werkt alles daarin goed al een paar weken weer. Wel heb ik de eerste maand last van krampen/steken in mijn buik gehad, voornamelijk rechts. Dit was door de dag heen, ook had ik door de dag heen (ene keer wel, andere keer niet) druk aan mijn rechterkant van de buik. Inmiddels heb ik na een week of zes geen krampen meer, dus ik ben nu zo'n twee weken krampvrij. Wel kreeg ik in die twee weken nog steeds die druk aan mijn rechterkant van de buik door de dag heen, ook begon deze aan de linkerkant er te zijn. Afgelopen twee weken straalde dot ook door naar mijn rug aan beide kanten, daar had ik druk en soms ook steken. Afgelopen twee weken ben ik niet naar de dokter geweest omdat de krampen wegbleven (daarvoor was al een buikfoto, bloedprikken en echo gemaakt waar niks op was te zien). 
    Inmiddels heb ik sinds twee dagen af en toe weer last van pijn of kramp in buik. Ook is er een pijn die ik een dag gehad heb die nu ook weer terugkomt, dat is pijn bij mijn lies, naast mijn geslachtsdeel er net boven rechts komen daar soms steken en pijn.

    Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Ik snap namelijk zelf niet zoveel van. Binnenkort ga ik wel weer naar de  dokter denk ik maar ik wordt beetje moe van wat te doen en wat is het nou etc. Iemand inzicht wat het zou kunnen zijn of...?

    Reageer
    #2

    Een lijst van mogelijke oorzaken zou zo lang zijn dat je er alleen maar in de war van zou raken. Buikpijn heeft zoveel verschillende oorzaken. Als je wilt weten wat er bij jou precies aan de hand is, laat de buik dan opnieuw door de huisarts onderzoeken. Het meest voor de hand ligt dat de darmen weer aangedaan zijn. Dus je zou zelf even kunnen bedenken hoe de ontlasting is geweest de afgelopen dagen, en of de verstopping weer teruggekomen is misschien.

    Reageer
Reageer op: Diverse klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief