keel , long , maag ; pijnelijke symptomen

  • #1

    Hallo ,

    Ik ben Guy , en heb sinds 2 weken geleden een vreselijke keelziekte gehad , waarbij mijn mond & keel vol abcessen stond , ik heb dagen lang niks kunnen eten , mijn keel deed extreem fel pijn bij het slikken , naarmate ging mijn eetlust ook meer naar onder , er kwam ook een zware hoest zich opzetten , waarbij slijmen naar boven kwamen .

    Nu ben ik al 3 keer naar de dokter geweest , 1 keer ziekenhuis (radiologie , buik & long scan ) en een bloedonderzoek .

    Mijn huisdokter heeft het probleem van mijn keel opgelost met antibiotica , het had te maken met een zware infectie aan mijn amandelen .

    Nu de 2de week van mijn ziekte kon ik stilletjes aan meer eten , maar nu gaat binnekort na het weekend de 3de week beginnen , en ben nog steeds ziek , ivm eetlust die weg is , krachtverlies & een felle hoest die slijmen omhoogbrengt .

    Ook wil ik als extra nota toevoegen dat ik een toegewijde sporter in het bodybuildcircuit ben , en door al mijn maaltijden die ik niet meer binnekrijg door die eetlust verlies & (maagmisselijkheid ) verlies ik mn kracht en ben met minste inspanning zeer uitgeput . Ook snachts in mijn slaap wordt ik soms heel bezwetend wakker , wat duidelijk indicieert dat mijn systeem iets aan het bevechten is , maar wist ik maar wat .

    Uit mijn bloedtest werd niks vastgesteld , beide testen van het zieknhuis waren ook inorde . Nu zit ik hier nog met die hoest & een maag die maar niet wilt meewerken , en een vermoeidheid en krachtverlies als gevolge . Ik verlang terug naar de fitness te kunnen gaan en terug mijn oude zelf te zijn . Want ik weet niet wat ik nu nog kan doen , ik ben van plan nog eens bij dokter langstegaan , maar dat zou mijn 4de bezoek al zijn in paar weken zijd , zonder enig antwoord , maar wel veel betalen elke keer .

    Mvg

    Guy

    Reageer
    #2

    Laat je doorverwijzen naar een KNO-arts en desnoods een longarts. Belachelijk dat je hier zo lang mee doorloopt!

    Groet Emma

    Reageer
    #3

    Als ik lees dat je een zeer ernstige infectie hebt doorgemaakt, denk ik dat je niet kunt verwachten dat je heel snel weer de oude bent. Antibiotica doet ook nog eens een aanslag op je lichaam (ruimt ook goede bact.op), kan zomaar zijn dat je maag daardoor nog van slag is. Neem je rust, eet gezond,en zo nodig een bezoekje aan de apotheek waar ze je kunnen helpen aan een goed middel tegen de hoest. Als je weer koorts krijgt dan dan is een bezoek aan de huisarts noodzakelijk. Beterschap.

    Reageer
    #4

    Ik ben bang dat je nog even geduld moet hebben. Een zware amandelontsteking kan een nasleep hebben van enige weken en het zal duidelijk zijn dat het harder aankomt bij iemand die veel van zijn lichaam vraagt (zoals jij als sporter) dan bij iemand die rustig zijn dag doorbrengt op een stoel.
    Na 6 weken moet het echt over zijn , maar dan zal het zeker weer enige weken vergen voordat je weer op niveau bent.
    Overigens is het zo dat soms het niet over gaat, in dat geval valt het te overwegen de amandelen operatief te verwijderen.

    Reageer
    #5

    Bedankt iedereen voor jullie reactie , mijn herstel is sinds mijn post hier , iets voorruit gegaan , de hoest is minder & eetlust moet ik zelf precies terug wat opbouwen , ik ben benieuwd hoe het nog afloopt sinds ik niet kan wachten tot dit allemaal achter de rug is . Het is moeilijk mentaal ook om te zien dat je vermindert in hetgene dat je zo graag beoefent . Ik geef het nog wat tijd , hopelijk moet ik niet weer dan een arts gaan raadplegen . Alvast bedankt iedereen , het is ten zeerste geapricieerd ! danku

    Reageer
    #6

    Nou, houd je ons op de hoogte? En als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

    Fijne avond, Kim.

    Reageer
    #7

    Hallo iedereen, ik heb sinds een jaar zeer veel last van slijmpjes

    als ik iets droogs eet bv. rijst of kip dan kan ik soms niet ademen, ik krijg een stikkend gevoel en kan amper ademen, soms moet ik ook slijm ophoesten en kan ik niets meer door mijn slokdarm krijgen, ook water komt er terug uit.

    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn of waar ik me kan onderzoeken?

    groetjes P

    Reageer
    #8

    In eerste instantie moet je met die klachten naar de huisarts gaan. Die kan je dan verder doorverwijzen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: keel , long , maag ; pijnelijke symptomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief