Vreemde geur in linker neusgat

  • #1

    Hoi,

    ik heb sinds 2 weken een vieze geur in mijn linker neusgat bij het inademen. Het is een scherpe geur die ik niet thuis kan brengen. Ik heb al aan iemand anders gevraagd of ie iets geks kon ruiken en of er een verschil zat in geur tussen mijn 2 neusgate. Dit was niet het geval. Dit heb ik namelijk niet bij bij mijn andere neusgat.

    Ik ben niet verkouden en heb geen loopneus of iets. Wel ben ik iemand die heel vaak in mn neus peutert (maar denk niet dat het daar mee te maken heeft aangezien het maar 1 neusgat betreft). Ook heb ik de laatste tijd veel drukkende hoofdpijn en ben veel moe, geen idee of dit een link heeft. Verder sport ik veel buiten en ga ik af en toe baantjes zwemmen.

    Weet iemand wat het zou kunnen zijn en hoe ik het kan oplossen?

    Reageer
    #2

    Het zou een bijholteontsteking kunnen zijn,
    Ga even naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Het nadeel is dat ik momenteel in het buitenland woon en ik de taal van het land nog niet dusdanig beheers dat ik alles kan uitleggen aan een huisarts hier, vandaar de vraag op dit forum..

    Reageer
    #4

    Vertaald in het Spaans : sinusitis.....
    Maar in principe zou de arts dat zelf moeten kunnen diagnosticeren .

    Reageer
Reageer op: Vreemde geur in linker neusgat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief