bloed uit neus, hoofdpijn en oorkloppingen

  • #1

    hallo
    al een tijdje heb ik last van bloed dat uit mijn neus komt, en daarbij heb ik enorm veel hoofdpijn en in mijn linkeroor klopt het onregelmatig. meestal als het stil is, heb ik er last van. en ik slaap enorm slecht, door de hoofdpijn en de kloppingen.
    ik ben dus naar de dokter geweest en heb mijn verhaal verteld. deze gaf geen aandacht aan het bloed dat al weken uit mijn neus komt en heeft me Cirrus voorgeschreven, tegen een sinusitis. maar ik heb die pillen allemaal genomen, en er is niets verbeterd.

    daarbij ben ik enorm moe de laatste tijd, daarvoor ben ik ook nog naar de dokter geweest een paar maand geleden, en een bloedtest zei dat ik net klierkoorts achter de rug had.

    daarbij zit ik in de blok( laatste dagen nu) en is het enorm zwaar om elke dag vermoeid te zijn.

    groetjes, een student

    Reageer
    #2

    Als je net de ziekte van Pfeiffer achter de rug hebt, is dat natuurlijk wel de verklaring van de vermoeidheid. Alleen is daar helaas niet veel aan te doen. Zorg voor voldoende rust, een dagelijks vers fruit.
    Ben je verkouden?

    Reageer
    #3

    ja, denk wel dat ik wat verkouden ben nu,maar is moeilijk te zeggen. ik voel me even slecht als 2 weken geleden zeg maar, maar nu heb ik wel keelpijn erbij.
    het kan toch niet zijn dat ik al zo lang ziek ben. ik bedoel, ik kan wel een beetje functioneren, maar 20minuten fietsen, van hier naar het station is enorm zwaar. Ik zou de hele dag in mijn bed kunnen liggen, gewoon slapen. zo moe voel ik me. en de hoofdpijn maakt het er niet beter op

    Reageer
    #4

    Vergis je niet over de gevolgen van de ziekte van Pfeiffer. Daar kan je wel langer dan een half jaar last van hebben.

    Alleen de bloedneuzen zijn wel een ander verhaal. Als die aanhouden moet je dus ook terug naar je huisarts gaan. Vraag dan een verwijzing naar de KNO arts.

    Reageer
    #5

    ik heb al 3 jaar de ziekte van wegener..geweten na jaren onderzoek en 20 dokters...ik heb het op de neus..de pijn onverdragelijk...ik wil gewoon eens contact hebben met iemand die het ook heeft....ik heb 64 mg medrol genomen , ledertecaat...na 3 jaar er nog niet van af...de ganse zomer ok..en nu weer...erger dan voordien...behandeld in kortrijk...moet ik een tweede opinie nemen??

    Reageer
    #6

    Hoe gaat het nu met jou Sandra?
    De arts denkt dat mijn zoon ook de ziekte van wegener heeft.

    Reageer
Reageer op: bloed uit neus, hoofdpijn en oorkloppingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief