reflux door buikspieroefeningen???????

  • #1

    hey

    2 maand geleden kreeg ik een krop gevoel in mijn keel.
    na een week sukkelen ben ik op een avond dan maar naar het spoed gegaan. daar hebben ze dan bij mij bloed afgenomen foto van de longen genomen met als resultaat kerngezond.

    een week later ging ik naar mijn huisdoktor die zegde dan voor een sliktest en echografie te laten doen. maar weeral niets aan de hand.

    ik ging dan 3 weken later naar de keel neus oor arts. die is dan met een slangetje door mijn neus gegaan. en die zegde dat ik een typische reflux keel had.

    dan een afspraak gemaakt voor een gastro-scopie als resultaat dat ik last had van reflux. die hebben mij pillen gegeven.en is dan uiteindelijk bijna weg gegaan.

    hiervoor dat dit allemaal gebeurt was deed ik aan veel cardio en buikspieroefeningen.uiteindelijk was mijn goesting over.en stopte ermee. nu ben ik er terug mee begonnen. en na een weekje trainen heb ik het terug. maar 2 keer zo hard. en te pillen helpen niets meer.

    wat mij opgevallen is. is dat nu mijn keel een knak geluid geeft wanneer ik slik.en dat ik letterlijk nu mijn slokdarm voel branden.en dat had ik de eerste keer niet. kan het door de buikspieroefeningen zijn?

    kan iemand mij helpen???

    Reageer
    #2

    Hai, je zou er zelf achter kunnen komen of het door je buikspieroefeningen komt, door weer een poosje te stoppen. Als het gevoel dan weer wegtrekt, komt het dus daardoor.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    maar de vorige keer was ook al een maand.
    ik kan de pijn wel af. maar ik hoop dat zo mijn darmkanaal niet beschadigt word. want soms is het wel erg hoor.

    bedankt

    Reageer
Reageer op: reflux door buikspieroefeningen???????


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief