Staphylococken en ontstekingen KNO

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraag, en misschien heeft iemand een antwoord hierop.

    Deze week bij de KNO arts geweest na veel gezeur voor een doorverwijzing bij de huisarts! Ik had namelijk veel last van oorontstekingen, maar ook keelontsteking en voorhoofdholteontsteking zijn bij mij niet ongewoon! De verwijzing gekregen voor oorontstekingen met duizeligheid!

    Kom ik bij de KNO arts zegt ie dat hij direct een ct scan wil maken, omdat mijn klachten niet alleen kunnen komen van oorontsteking.

    Ik ben daarbij drager van de staphylococken bacterie die vaak tot uiting komt dmv zweren op mijn gehele lichaam. Vaak antibiotica gekregen, die niks hielp, maar inmiddels wel immuun voor antibiotica.

    Dinsdag moet ik weer heen, maar ik ben benieuwd of iemand deze klachten kent, en dus ook in combinatie met de staphylococken, en wat ze eraan hebben gedaan. Graag hoor ik het!

    Reageer
    #2

    Hoe gaat het nu met je?

    Reageer
    #3

    je zal zo veel later dit antwoord niet meer lezen vrees ik maar ik heb net hetzelfde,bij mij komen de staphylococken ook vaak voor in mijn neus en gaan dan richting mijn voorhoofd en geven barstende hoofdpijn en duizeligheid.van daaruit geven ze oog-en oorontsteking en één keer moest ik een tandabces laten insnijden en ging het van daar naar mijn hele gezicht 🙁 heel eng en volgens mij ook gevaarlijk.ook immuun voor veel antibiotica én allergisch voor penicilline dus het beangstigd me vaak wel...moest je dit nog lezen mail me dan gerust even,stel dat één van ons een mirakelmiddel ontdekt.... [email protected]

    Reageer
Reageer op: Staphylococken en ontstekingen KNO


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief