Vieze geur in neus

  • #1

    Heb eind april een fikse hersenschudding gehad, sindsdien ben ik smaak en reuk kwijt, sinds kort heb ik een constante vieze geur in mijn neus, is hier ook wat tegen te doen

    Reageer
    #2

    Nee, niet echt meer, behalve rustig aan blijven doen. De gevolgen van een flinke hersenschudding kunnen soms wel een jaar aanhouden, zeker als je te snel weer alles gaat doen.

    Reageer
    #3

    Heb een half jaar geleden de vieze geur in mijn neus gekregen. Vooral als ik iets warms ruik of als ik ga koken, dan word ik er gewoon misselijk van. Ben bij de KNO arts geweest, neusspray gehad, niet geholpen. Daarna CT scan gemaakt, iets gebogen neusbeentje, kan geopereerd worden, maar ik denk niet dat het daar aan ligt. Vraag eerst maar eens een second opinie aan. Ik begrijp niet dat niemand weet wat het echt is en wat er aan gedaan kan worden. Kom ARTSEN, laat u eens horen!

    Reageer
    #4

    Vergeet nog te melden dat mijn reukvermogen ook aangetast is.

    Reageer
    #5

    Hallo Maria,ik heb alwel 3 jaar last van een vieze geur in mijn neus en heb daarvoor niets ernstigs meegemaakt van een hersenschudding oid. Ik ben bij de KNO arts, allerlei kuren gehad niets hielp. Bij de homeopaath geweest allerlei middeltjes geslikt hielp allemaal niets,oncoloog geweest alles ok, maag-darm onderzoek gehad, hierbij is een middenrif breukje geconstateerd,heeft niets met vieze geur in neus te maken, bij de accupuncturist geweest komt er ook niet uit, ten einde raad.Toen kwam ik op deze site terecht en las een verhaaltje van iemand ook met deze kwaal en die SMEERDE VASELIENE in de neusholte en zowaar ik gebruik dit nu ook ca een maand en heb steeds minder last van de vieze geur in de neus.Probeer dit ook eens. Baat het niet , het schaat ook niet.

    Reageer
    #6

    Ook ik heb een vieze geur in de neus na gebruik van anti biotica en neusspray tegen een loopneus-die ik duizendmaal liever terug had. Het is soms wekenlang niet en dan ineens komt de vieze geur weer opzetten en houdt een dag of zes aan. De KNO arts heeft met een klein cameraatje in beide neusgaten gekeken en ziet niets bijzonders. Een scan van mijn hoofd wilde ik zelf niet laten maken omdat ik overal lees dat er darnaa ook klachten kunnen ontstaan met vieze geur. Ik zelf merk duidelijk dat mijn linkerkant de slijmvliezen droger zijn, nu ook het linkeroog inmiddels. Waar ik kunst-traanvocht voor krijg. Mijn huisarts denkt overgangsklachten. Ikzelf heb het idee dat het wel eens ziekte van Sjogren kan zijn. Niks aan maar het is wel minder vaak dan in het begin. En het was ook viezer in het begin.

    Reageer
Reageer op: Vieze geur in neus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief