Al paar weken draaiduizelig en misselijk?

  • #1

    Dag

    Heb al een paar weken draaiduizeligheid en misslijk
    en mijn oren suizen
    Af en toe moet ik plat en kan ik niet op,dan val ik
    Huisarts zegt geen meniere.
    Altijd last van de oren,jeuk,vocht achter trommelvlies,lig meer in bed dan ik op ben
    Wat heb ik;
    Toch meniere of ligt het aan de oren.
    help
    gr Corrie

    Reageer
    #2

    Duizeligheid is een erg lastige diagnose. Een neuroloog is de medisch deskundige bij uitstek die jou verder zou kunnen helpen.

    Wikipedia (http://nl.wikipedia.org/wiki/Duizeligheid) heeft een aardig lijstje met mogelijke aandoeningen, die zou je eens onder de loep kunnen nemen, en als je niet verder komt, kun je teruggaan naar je huisarts, en misschien zelfs naar een neuroloog. Blijkbaar vond de huisarts jouw klachten op dit moment niet ernstig genoeg om je door te verwijzen. dat neemt niet weg dat je veel last kunt hebben, maar de kans dat het self-limiting is, en dus vanzelf weer overgaat, reeel aanwezig is. Misschien is dat het beste advies: voolopig even rustig aandoen en de klachten even aanzien. Bij niet beter worden of verergeren van de klachten teruggaan naar de huisarts. Denk ik.

    Reageer
    #3

    Heb je last van oorpijn? Een oorontsteking kan ook duizeligheidsklachten geven. Met een eenvoudig onderzoekje, in het oor kijken, kan de huisarts dit al vaststellen. Je ziet dan onder het trommelvlies afwijkingen.

    Otitis media ontstaat wanneer de buis van Eustachius onvoldoende functioneert. Dat kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van een eenvoudige virale infectie. De linker afbeelding geeft het normale beeld van een trommelvlies, en op de rechter afbeelding is vloeistof te zien: http://www.audiologieboek.nl/niveau2/hfd7/beelden/7-2-2-6.jpg

    Reageer
Reageer op: Al paar weken draaiduizelig en misselijk?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief