Bobbeltje naast binnenkant kaakrand

  • #1

    Ik heb al een half jaar lang een soort van rechthoekachtige bobbel aan de binnenkant van mijn kaakrand zitten die beweegt en soms zo zit dat het irritant aanvoelt tijdens het slikken. Nu heb ik aan beide kanten van mijn nek 1 bobbeltje zitten van een halve centimeter als het niet kleiner is die hart aanvoelt. Deze klachten heb ik gezamenlijk gekregen met mijn netelroos. En nu sinds de kerstvakantie heb ik last van hartkloppingen als ik bijvoorbeeld lig. Als ik game of sport heb ik daar geen last van.

     

    Wat zou dit allemaal kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Die bobbel aan de binnenkant van mijn kaaklijn kan ik zo bewegen dat ik hem zo naar een andere plek kan duwen bijvoorbeeld de buitenkant van mijn kaaklijn.

    Reageer
    #3

    De bobbeltjes zijn lymfeklieren doe opgezet zijn door de netelroos.

    Die hartkloppingen worden waarschijnlijk veroorzaakt doordat je hyperventileert

    Reageer
    #4

    Maar kan het zo zijn dat ik bijna de hele tijd dat ik lig hyperventileer?

    Reageer
    #5

    Ja dat kan.

    Als ik game of sport heb ik daar geen last van.   Juist als je in rust bent heb je die klachten. Waarschijnlijk omdat je er dan ook op begint te letten en je er druk over maakt

    Reageer
    #6

    Nu wil ik het bobbeltje dat aan de binnenkant van mijn kaaklijn zit laten weg halen. Hoe gaat die precies en is hier een operatie voor nodig of kan het gewoon met verdoving gedaan worden? Ik zie een operatie namenlijk niet echt zitten aangezien mijn verleden met dokters.

    Reageer
    #7

    Dat kan ik zo ook niet beoordelen. Ga naar de huisarts en bepreek het met hem/haar

    Reageer
Reageer op: Bobbeltje naast binnenkant kaakrand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief