Penis kanker?

  • #1

    Kan iemand mij vertellen of dit op penis kanker lijkt of eerder een andere aandoening?

    Reageer
    #2

    Ik zie niets wat op peniskanker zou kunnen lijken....
    Wat zijn je klachten? Op de foto is niet veel te zijn behalve een klein bultje

    Reageer
    #3

    In de bijlage heb ik een duidelijkere foto van de bult. Heb eigenlijk niet echt klachten verder. De bult zit er wel al best lang in elk geval meer dan een jaar.

    Reageer
    #4

    Dat is duidelijker.
    Als ik de foto's nu vergelijk lijkt het op een bloedvat dat iets is uitgezakt. Het zou ook littekenweefsel kunnen zijn van de besnijdenis..dat is moeilijk te zeggen.
    Is het bultje hard of zacht?

    Reageer
    #5

    Hallo Tandor,

    Ik ben niet besneden, ik had voor de foto de voorhuid vrij ver terug getrokken. Heb er verder nooit last van. De bult is zacht. De bult zit er al wel een paar jaar. Verder is het onderhuids, daarmee bedoel ik dat het niet mee beweegt met de huid alsof het echt in de penis zit.

    Reageer
    #6

    Het leek erop dat je besneden was, maar dat is dan inderdaad een gevolg geweest van het heel strak terugtrekken van de voorhuid...

    Zoals ik al zei zou het een bloedvat kunnen zijn, maar ook een uitstulping in een zwellichaam zou kunnen.
    Ga eens naar de huisarts en laat ernaar kijken. Die kan dat beter beoordelen dan vanaf een foto.

    Reageer
    #7

    Hallo Tandor,

    Dan zal ik toch maar eens een keertje langsgaan bij de huisarts. Zou het toch een tumor kunnen zijn denkt u? Of hoe zou u een tumor in die streek (of penis kanker zelf) omschrijven?

    Reageer
    #8

    Een tumor acht ik niet voor waarschijnlijk. Ik denk eerder aan bindweefsel ophoping.Maar dat is iets wat de dokter dan toch net iets beter kan bekijken en onderzoeken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Penis kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief